ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νίκη για τους «πράσινους»

Καλή εμφάνιση που συνδυάστηκε με νίκη ήρθε για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο σάλας που επιβλήθηκε του Ρεθύμνου με 4-1 για το ελληνικό πρωτάθλημα Futsal.

Νίκη για τους «πράσινους»

Οι «πράσινοι» είχαν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα  και πήραν προβάδισμα στο 9΄ με τον Γκαίφύλλια. Λίγο αργότερα ο Μπελτσίδης διαμόρφωσε το 2-0 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και έκαναν το 2-1 στο 24΄ με τον Σκεπετσάκη, για να έρθει η απάντηση από το «τριφύλλι» στο 29΄ με τον Νόνα που έκανε το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Παούρης στο 34΄.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...