ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Δεν είναι αθώοι-Οι ναζί στη φυλακή»

Η μεγαλύτερη δίκη όλων των εποχών φτάνει στο τέλος της και τα μηνύματα απ' όλη την Ελλάδα (και εκτός) είναι ηχηρά. «Σιγά μην φοβηθώ» στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. «Δεν είναι αθώοι» στον Λευκό Πύργο. Έλληνες αντιφασίστες στο Παρίσι συμμετέχουν στον αντιφασιστικό αγώνα.

«Δεν είναι αθώοι-Οι ναζί στη φυλακή»
Η μεγαλύτερη δίκη όλων των εποχών φτάνει στο τέλος της και τα μηνύματα απ’ όλη την Ελλάδα (και εκτός) είναι ηχηρά. «Σιγά μην φοβηθώ» στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. «Δεν είναι αθώοι» στον Λευκό Πύργο. Έλληνες αντιφασίστες στο Παρίσι συμμετέχουν στον αντιφασιστικό αγώνα.

Λίγα 24ωρα πριν από τη μεγάλη απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής τα μηνύματα που φθάνουν από το εσωτερικό και το εξωτερικό ζητούν την καταδίκη των μελών του ναζιστικού μορφώματος.

Το δικαστήριο θα κληθεί να απαντήσει σχετικά με την ενοχή 68 κατηγορουμένων, αλλά κυρίως θα τοποθετηθεί απέναντι στο παραπεμπτικό βούλευμα, το οποίο χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση που δρα υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος.

Από το βράδυ της Κυριακής η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση προβάλλει στην πρόσοψη του κτιρίου τη φράση «Σιγά μη φοβηθώ» την οποία συνοδεύει με την ημερομηνία 7/10/2020, ημέρα της απόφασης του δικαστηρίου.

Κόκκινος συναγερμός: Τα αποτελέσματα της κρυφής δημοσκόπησης που έχει στα χέρια του το Μαξίμου
Κόκκινος συναγερμός: Τα αποτελέσματα της κρυφής δημοσκόπησης που έχει στα χέρια του το Μαξίμου 493.437 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη Θεσσαλονίκη, μήνυμα καταδίκης των νεοναζί έστειλαν μέλη της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης προβάλλοντας με προτζέκτορα στον Λευκό Πύργο το μήνυμα «Δεν είναι αθώοι-Οι ναζί στη φυλακή».

Έλληνες αντιφασίστες στο Παρίσι συμμετέχουν στον αντιφασιστικό αγώνα και στέλνουν με τη σειρά τους, το δικό τους μήνυμα.

Οι απόδημοι συμμετέχουν στον αντιφασιστικό αγώναΝίκος Γραικός

Το μήνυμα όλων είναι ένα και έρχεται από κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Ευρώπης:

Όσο πλησιάζουμε προς την ολοκλήρωση της μεγαλύτερης δίκη όλων των εποχών τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί με το μήνυμα: «Δεν είναι αθώοι» ενώ καθημερινά τα καλέσματα για τις συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο την Τετάρτη αυξάνονται.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ