ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Χωρίς παρελάσεις η 28η Οκτωβρίου λόγω κορωνοϊού

Χωρίς παρελάσεις η 28η Οκτωβρίου λόγω κορωνοϊού

Χωρίς παρελάσεις η 28η Οκτωβρίου λόγω κορωνοϊού

Την απόφαση να μην πραγματοποιηθούν παρελάσεις εν όψει της 28ης Οκτωβρίου λόγω του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας

Να μην γίνουν μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου, εξαιτίας του κορωνοϊού αποφάσισε η κυβέρνηση.

Την συγκεκριμένη απόφαση έκανε γνωστή ο Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών που έγινε την Δευτέρα (5/10).

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.751 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε η απόφαση αυτή πάρθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ σε ερώτηση που του έγινε είπε πως εξετάζεται αυτή τη στιγμή, το μέτρο για υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.
Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.