ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Λέμε για τον Πογιάτος, αλλά έχει σοβαρές ευθύνες και ο Ρόκα

Μπορεί οι ευθύνες να πέφτουν όλες πάνω στον Ντάνι Πογιάτος, αλλά ο Τσάβι Ρόκα είναι το μεγάλο αφεντικό.

Παναθηναϊκός: Λέμε για τον Πογιάτος, αλλά έχει σοβαρές ευθύνες και ο Ρόκα

Μπορεί οι ευθύνες να πέφτουν όλες πάνω στον Ντάνι Πογιάτος, αλλά ο Τσάβι Ρόκα είναι το μεγάλο αφεντικό.

Με τη μέχρι τώρα κακή αγωνιστική εικόνα και τα σοβαρά λάθη διαχείρισης, κοουτσαρίσματος και αποφάσεων από τον Ντάνι Πογιάτος, ο Ισπανός τεχνικός έχει δεχθεί έντονη κριτική. Πολύ σωστά και απολύτως δικαιολογημένα τα όσα γράφονται ή λέγονται για τον 42χρονο προπονητή. Δεν αναφερόμαστε στις υπερβολές και την ανθρωποφαγία, αλλά στην κριτική για τα κακώς κείμενα και τις ποδοσφαιρικές ανορθογραφίες που παρουσιάζει η ομάδα μέχρι τώρα.

Εκτός από τον προπονητή, όμως, ευθύνες και μάλιστα μεγάλες έχει ο Τσάβι Ρόκα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είναι αυτός ο οποίος έχει το μεγάλο κουμάντο για τον σχεδιασμό, τις μεταγραφές και το πρότζεκτ που ακολουθεί η ομάδα από φέτος. Ο Ισπανός έφερε ένα δικό του προπονητή και φυσικά όλες τις μεταγραφές, πλην Αντονίτο, που τον ήθελε πολύ ο Πογιάτος.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.487 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι νωρίς για σαφή συμπεράσματα; Είναι, κανείς δε λέει το αντίθετο.  Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι μεταγραφές δεν έχουν δώσει το κάτι παραπάνω στον Παναθηναϊκό, ενώ η φανερή απουσία χαφ ταχυδυναμικού είναι κάτι που βαραίνει τον Ρόκα. Για χ, ψ λόγους αποφασίστηκε να μην αποκτηθεί τέτοιου τύπου παίκτης, παρά το γεγονός ότι αποχώρησε ο Ανουάρ που είχε αυτά τα χαρακτηριστικά και το κενό δεν καλύφθηκε.

Αν ο Παναθηναϊκός πετύχει, ένα μεγάλο μερίδιο θα πάει στον τεχνικό διευθυντή. Το ίδιο, όμως, θα συμβεί και στην αποτυχία. Το μέχρι τώρα δείγμα είναι αρνητικό. Ο καιρός θα δείξει τι θα συμβεί, αλλά άπαντες κρίνονται ιδίως όταν έχουν μια τόσο σημαντική θέση όπως ο Ρόκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.