ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Ψυχοφθόρα διαδικασία που κάνει κακό στην υγεία!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos 24.gr, για τη νέα ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αρη.

Ψυχοφθόρα διαδικασία που κάνει κακό στην υγεία!
Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos 24.gr, για τη νέα ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αρη.

Νέα ήττα, νέα προβληματική εμφάνιση και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Κάθε παιχνίδι, που περνάει ο κόσμος του Παναθηναϊκού «αρρωσταίνει» όλο και πιο πολύ με αυτό, που βλέπει. Σκάει από την στενοχώρια του, δεν ξέρει τι άλλο τον περιμένει. Και αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο Παναθηναϊκός πλέον είναι μία ψυχοφθόρα διαδικασία, που σου κάνει κακό στην υγεία. Δεν περιμένεις κάτι. Χειρότερα περιμένεις να πας, καλύτερα ελπίζεις μεν, αλλά δεν το βλέπεις δε.

Ο Ρόκα με την συμβολή του Αλαφούζου ξήλωσε, ό, τι υγιές υπήρχε στην ομάδα, και έφτιαξε κάτι νέο που μόνο ομάδα δεν θυμίζει. Ο προπονητής μοιάζει πελαγωμένος, αδύναμος να παρέμβει και να φτιάξει την κατάσταση. Στα αποδυτήρια επικρατεί η εντύπωση, ότι στην 11αδα δεν παίζουν οι καλύτεροι, αλλά οι μεταγραφές, για να αποδειχθεί στο χορτάρι, ότι είναι πετυχημένες (μέχρι τώρα το αντίθετο φαίνεται).

Η υγεία, που έβγαζε ο Παναθηναϊκός την τελευταία διετία αγωνιστικά, πήγε περίπατο και αυτό για μένα έχει μεγαλύτερη σημασία από το αν ήρθε το χαφ, που έχει ανάγκη η ομάδα. Αυτό θα έπαιζε πρωτεύοντα ρόλο σε μία ομάδα, που θα λειτουργούσε σωστά . Εκεί θα έλεγες, όλα τα άλλα είναι καλά αλλά λείπει ένα χαφ, που αν έρθει θα βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας δημιουργικά. Εδώ δεν λειτουργεί τίποτα. Ότι βλέπουμε το βλέπουμε από ατομικές προσπάθειες παικτών, όπως χθες του Χατζηγιοβάνη στο δεύτερο μέρος. Κανένα σχέδιο, κανένα πλάνο ανάπτυξης. Και όταν μία ομάδα δεν λειτουργεί και οι παίκτες δεν πιστεύουν και στον προπονητή, παίζουν όλοι χειρότερα από αυτό που μπορούν.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ναι, οι μεταγραφές μέχρι σήμερα δεν έχουν κάνει κάτι, αλλά είναι σίγουρο, ότι όλοι οι παίκτες θα παίξουν καλύτερα, αν ο Παναθηναϊκός αρχίζει να λειτουργεί ως ομάδα. Ο Αλαφούζος στηρίζει και Πογιάτος και Ρόκα, αλλά είμαι σίγουρος, ότι μέσα του ξέρει ότι σύντομα θα πρέπει να πάρει απόφαση για αλλαγές. Για μένα δεν θα αλλάξει τίποτα, αν φύγει ο Πογιάτος και έρθει άλλος προπονητής και ο Ρόκα συνεχίζει να κάνει το κουμάντο. Αν δεν φύγει ο Ρόκα και ο επόμενος προπονητής θα αποτύχει.

Ο Ρόκα μαζί με τον Αλαφούζο είναι υπεύθυνοι  για όλο αυτό, που βλέπουμε, αλλά όσοι δεν μπορούν να μιλήσουν για ιδιοκτήτη και τεχνικό διευθυντή, τα «χώνουν» στον εύκολο στόχο και όλα καλά.

*Το ότι έχουμε τα δικά μας δεν σημαίνει, ότι πρέπει να σφυρίζουμε αδιάφορα στα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν. Ο Ολυμπιακός επιτέθηκε στην ΕΠΟ ,επειδή το VAR έδειξε οφ-σάιντ και σωστά ακυρώθηκε το γκολ . Δεν μου κάνει εντύπωση. Το VAR δεν το αντέχουν, διότι 20 χρόνια είχαν μάθει να παίρνουν πρωταθλήματα με το «κάλυπτα και εγώ τον Κατσουράνη», να κάνουν το άσπρο-μαύρο. Τώρα, που το οφ-σάιντ το δείχνει το VAR βάζουν τον Μαρτίνς να λέει για αδικία και τους εκπροσώπους τους- που τόσα χρόνια το έπαιζαν αντικειμενικοί, αλλά ξεσκεπάστηκαν-στα ερτζιανά να τσιρίζουν, διότι για 20 χρόνια επικρατούσε τα «δικά σας δικά μας και τα δικά μας δικά μας».

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.