ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Τα διαρκείας σε τμήματα του Ερασιτέχνη

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την κυκλοφορία των καρτών διαρκείας της σεζόν 2020-21 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, το γυναικείο τμήμα μπάσκετ και το ανδρικό τμήμα πόλο.

Παναθηναϊκός: Τα διαρκείας σε τμήματα του Ερασιτέχνη
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την κυκλοφορία των καρτών διαρκείας της σεζόν 2020-21 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, το γυναικείο τμήμα μπάσκετ και το ανδρικό τμήμα πόλο.
Ο Παναθηναϊκός είναι ο κόσμος του και αυτό φάνηκε περίτρανα από την ενεργή στήριξη και συμμετοχή του κόσμου στα κοινά της «μάνας του λόχου» από τον Ιούλιο και έπειτα.

Οι περισσότεροι από 5.000 «αιώνια πιστοί» που έσπευσαν να μπουν στα μητρώα του Συλλόγου σε διάστημα περίπου τριών μηνών, είναι η έμπρακτη αποτύπωση της σχέσης που έχει αποκτήσει ο Παναθηναϊκός με τον κόσμο του.

Σε αυτό το πλαίσιο αλληλεγγύης και Παναθηναϊκής «ομόνοιας» ο Σύλλογος ανακοινώνει τις κάρτες διαρκείας για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ,  για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ και για το ανδρικό τμήμα πόλο για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι κάτοχοι τους θα έχουν προτεραιότητα παρακολούθησης στους αγώνες, αναλογικά πάντα με τα αγωνιστικά πρωτόκολλα υγείας που υπάρχουν λόγω Covid.

Σε περίπτωση που επιτραπεί ορισμένος αριθμός φιλάθλων στους αγώνες θα γίνει με αναλογική ποσόστωση σχετικά με τα άτομα που θα έχουν δικαίωμα εισόδου.

Η τιμή των καρτών διαρκείας είναι 100 ευρώ  για τα μη μέλη και σε αυτή την τιμή συμπεριλαμβάνεται και η εγγραφή τους στον Α.Ο.

Για τα μέλη η αγορά των καρτών διαρκείας θα είναι 50 ευρώ ενώ θα κυκλοφορήσουν και κάρτες διαρκείας των 30 ευρώ για τους οργανωμένους. Επιπλέον θα υπάρχουν και VIP κάρτες διαρκείας που θα κοστίζουν 250 ευρώ.

Η παραλαβή τους θα γίνεται από τα γραφεία μελών του Παναθηναϊκού Α.Ο. δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι ώρες λειτουργίας είναι 12:00-20:00 (Δευτέρα-Παρασκευή) και το τηλέφωνο είναι 2114117600. Παρακαλούνται όσοι έρχονται να έχουν την κάρτα μέλους μαζί τους ενώ οι συνδιαλλαγές γίνονται μόνο με μετρητά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...