ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τα γκολ στα διεθνή φιλικά!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Με τα γκολ στα διεθνή φιλικά!

Αρκετά ενδιαφέρον το σημερινό (07/10) πρόγραμμα με πολλά φιλικά παιχνίδια εθνικών ομάδων και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς. Η ανανεωμένη Εθνική μας φιλοξενείται στην Αυστρία, λίγες μέρες πριν αντιμετωπίσει τη Μολδαβία, ενώ παράλληλα “τρέχει” και η 2η αγωνιστική στο Eurocup. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην bet365. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 

Ανοιχτό παιχνίδι στην Αυστρία

Στις 21:30, στο Worthersee Stadion διεξάγεται η φιλική αναμέτρηση ΑυστρίαςΕλλάδας, μπροστά σε περίπου 3,000 φιλάθλους.

Οι Αυστριακοί θα ταξιδέψουν στο Μπέλφαστ την Κυριακή για να αντιμετωπίσουν τη Βόρειο Ιρλανδία, στο πλαίσιο του 1ου ομίλου της League B για το Nations League. Στις υποχρεώσεις του Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Φόντα επικράτησε στη Νορβηγία με 1-2 και σκόρερ του Γκρέγκοριτς και Ζάμπιτσερ, αλλά λίγες μέρες αργότερα δέχθηκε αυτή εντός έδρας ήττα. Μάλλον άδικο το τελικό 2-3 από τους Ρουμάνους, σε έναν αγώνα που οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και τις περισσότερες τελικές. Μπαουμγκάρτνερ και Ονισίβο βρήκαν δίχτυα για την Αυστρία.

Η Εθνική Ελλάδος ικανοποίησε στα ματς του Σεπτέμβρη και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του 3ου ομίλου στη League C του Nations League. Μετά το 0-0 στη Σλοβενία, η ομάδα του Φαν Σιπ πέρασε νικηφόρα από το Κόσοβο (1-2) με σκόρερ τους Λημνιό και Σίοβα. Τρομερά βελτιωμένο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τον Ολλανδό στην καθοδήγηση, μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Την Κυριακή η “γαλανόλευκη” υποδέχεται τη Μολδαβία.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται για δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα ενόψει των επίσημων αγώνων. Οι ομάδες θα παίξουν ελέυθερα και δίχως σκοπιμότητες, διαθέτουν ποιότητα και περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν. Ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Πολλά γκολ στην Ολλανδία

Στις 21:45 διεξάγεται μία ακόμη ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Ολλανδίας και του Μεξικό.

Οι “οράνιε” επικράτησαν των Πολωνών (1-0 εντός) και ηττήθηκαν από τους Ιταλούς (0-1 εντός) για τη League Α του Nations League το Σεπτέμβριο. Η ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ ταξιδεύει στη Βοσνία την Κυριακή.

Από την άλλη, το Μεξικό έχει να δώσει επίσημη αναμέτρηση από τον περασμένο Νοέμβριο και σε φιλικό πριν μία εβδομάδα επικράτησε της Γουατεμάλας με 3-0.

Οι Ολλανδοί αναμένεται να παραταχθούν με τους Μάλεν, Μπεργκχούις, Φαν ντε Μπέεκ και Πρόμες στην επιθετική γραμμή, ενώ για τους “αετούς” στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Χιμένες (Γουλβς) με τους Μάουρο Λάινες, Ντιέγκο Λάινες και Πιζάρο πιθανότατα από πίσω του.

Επιθετικές ομάδες και οι δύο, θα παίξουν ανοιχτά με σκοπό να βρουν ρυθμό και περιμένουμε γρήγορο τέμπο και πολλές ευκαιρίες. Ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.88.

Για το 2/2 η Μπανταλόνα

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μπάσκετ! Απόψε ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική στους ομίλους του Eurocup και από το πρόγραμμα ξεχωρίζει στοιχηματικά το ΜπουργκΜπανταλόνα.

Οι γηπεδούχοι Γάλλοι έχουν ξεκινήσει με 4/4 νίκες της σεζόν, στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου επικράτησαν στην Τουρκία της Μπαχτσεσεχίρ με 82-99.

Από την άλλη, η Μπανταλόνα έχει 4/5 νίκες, με μοναδική απώλεια το 64-87 από τη Ρεάλ. Στην πρεμιέρα του θεσμού επικράτησε της Παρτιζάν με 85-82 και φιλοδοξεί να “καθαρίσει” όσο πιο γρήγορα γίνεται την υπόθεση πρόκριση από τον όμιλο. Διαθέτει ποιοτικό ρόστερ με τους Πάου Ρίμπας και Άντε Τόμιτς να ξεχωρίζουν και περιμένουμε να περάσει νικηφόρα από το “Ekinox”. Ποντάρουμε στο διπλό, σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE