ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ιστορική απόφαση: Ένοχοι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης και Λαγός για εγκληματική οργάνωση!

Η ιστορική απόφαση είναι γεγονός, με το δικαστήριο να κρίνει ένοχους τους Μιχαλολιάκο, Λαγό και Κασιδιάρη για εγκληματική οργάνωση.

Ιστορική απόφαση: Ένοχοι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης και Λαγός για εγκληματική οργάνωση!

Εγκληματική οργάνωση έκρινε τη Χρυσή Αυγή το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στην απόφαση που ανακοινώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκαν οι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, Γερμενής, Παναγιώταρος και Παπάς

Ένοχους έκρινε το δικαστήρίο τους 15 από τους 17 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής μετά από 5,5 χρόνια ακροαματικής διαδικασίας και επτά χρόνια μετά τη δολοφονία του Φύσσα.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα το δικαστήριο έκρινε ένοχους όλους τους κατηγορουμένους για τη δολοφονία Φύσσα με πρώτο τον Γιώργο Ρουπακιά πλην των κατηγορουμένων Σαντοριναίο και Τσακανίκα.

Για τη δολοφονία Φύσσα ένοχοι κρίθηκαν:

Αναστάσιος -Μάριος Αναδιώτης Γεώργιος Δήμου Ελπιδοφόρος Καλαρίτης Ιωάννης Βασίλειος Κομιανός Κωνσταντίνος Κορκοβίλης Αναστάσιος Μιχάλαρος Γεώργιος Πατέλης γραμματέας της ΤΟ Νίκαιας- πυρηνάρχης της οργάνωσης Γεώργιος Σκάλκος Γέωργιος Σταμπέλος Λέων Τσαλίκης Αθανάσιος Τσόρβας Νικόλαος Τσόρβας και Αριστοτέλης Χρυσαφίτης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.