ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το παράλογο και μυστήριο με τον Καμπετσή

Ο Αργύρης Καμπετσής δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι δε βρέθηκε στο γκρουπ των "κομμένων" ποτέ.

Το παράλογο και μυστήριο με τον Καμπετσή

Ο Αργύρης Καμπετσής δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι δε βρέθηκε στο γκρουπ των “κομμένων” ποτέ.

Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος και ταλέντο έχει και στοιχεία που μπορούν να εξελιχθούν, δεν είναι στα πλάνα (τουλάχιστον στην παρούσα φάση) του Ντάνι Πογιάτος και του Τσάβι Ρόκα. Γι αυτό και δεν τον έχουμε δει να αγωνίζεται ούτε λεπτό φέτος με την πράσινη φανέλα.

Ο Καμπετσής, βέβαια, δεν προπονείται με τους “κομμένους”, αλλά με την πρώτη ομάδα κι αυτό από μόνο του είναι κάπως παράλογο ή αν θέλετε μυστήριο. Το να έχει, δηλαδή, το τριφύλλι έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος συμμετέχει κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αλλά δεν υπολογίζεται καθόλου για τις αναμετρήσεις. Ειδικά σε μια συγκυρία όπου η ομάδα έχει ξεκάθαρα πρόβλημα στο γκολ, θα μπορούσε ο Καμπετσής να χρησιμοποιηθεί. Δε λέμε, φυσικά, ότι ο παίκτης θα έλυνε από μόνος του το πρόβλημα, αλλά μια λύση εξτρά η ομάδα θα μπορούσε να έχει.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 96.317 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το λάθος με τον Καμπετσή είναι ότι ενώ μιλάμε για μια περίπτωση που έχει όλα τα στοιχεία και τα περιθώρια για να εξελιχθεί, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Προφανώς και η ευθύνη δεν μπορεί να ανήκει μόνο στον Παναθηναϊκό. Έχει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ωστόσο, είναι παράδοξο να έχεις στις τάξεις σου έναν νεαρό Έλληνα φορ με δυνατότητες και να μην προσπαθείς να πάρεις όσο το δυνατόν περισσότερα απ’ αυτόν, έχοντάς τον στο περιθώριο, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο. Χαμένες βγαίνουν και οι δυο πλευρές απ’ όλο αυτό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...