ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Πράσινος ο Πάμπλο Εσκομπάρ!

Το τμήμα ΑμεΑ του Παναθηναϊκού υπέγραψε τον Κολομβιανό άσο του αθλήματος, Πάμπλο Εσκομπάρ.

Παναθηναϊκός: Πράσινος ο Πάμπλο Εσκομπάρ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Το νέο μεγάλο ταλέντο της Κολομβίας, διεθνής 20χρονος άσσος είναι το τελευταίο κομμάτι του μεταγραφικού «παζλ» του Παναθηναϊκού που μπαίνει στο Πρωτάθλημα με πολύ υψηλές βλέψεις!

Μια ακόμα πολύ σημαντική μεταγραφή ανακοινώνει ο Παναθηναϊκός ΑΟ ΑμεΑ που ενέταξε στο δυναμικό του τον ταλαντούχο διεθνή Κολομβιανό, Χουάν Πάμπλο Ακόστα Εσκομπάρ (Classification 3,5)!

Ο Εσκομπάρ αποτελεί το νεαρότερο μέλος της Εθνικής Κολομβίας -που ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο το ερχόμενο καλοκαίρι- και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του. Έχει ήδη κατακτήσει τρία Πρωταθλήματα με την Club Deportivo Alpos της Χίλης ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην βραζιλιάνικη Gadecamp. Παράλληλα, έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Παναμερικανικούς αγώνες.

Η απόκτηση του δυναμικού αθλητή συμπληρώνει με ιδανικό τρόπο το φετινό ρόστερ του Τριφυλλιού που κοιτάζει ψηλά στο νέο Πρωτάθλημα το οποίο ξεκινάει στις 24 Οκτωβρίου. Την ίδια ώρα η κολομβιανή παροικία στην ομάδα μεγαλώνει αφού στην Αθήνα θα βρει τον συμπατριώτη του, Νέλσον Χάιμε Σανζ Λοντόνο.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...