ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Να απορριφθούν τα ελαφρυντικά πρότεινε η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας στην δίκη της Χρυσής Αυγής πρότεινε να απορριφθούν όλα τα ελαφρυντικά που ζήτησαν οι καταδικασθέντες.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Να απορριφθούν τα ελαφρυντικά πρότεινε η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας στην δίκη της Χρυσής Αυγής πρότεινε να απορριφθούν όλα τα ελαφρυντικά που ζήτησαν οι καταδικασθέντες.

Η εισαγγελέας της Έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Αδαμαντία Οικονόμου, η οποία κατά την ακροαματική διαδικασία είχε εισηγηθεί να μην κατηγορηθεί ως εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή, εισηγήθηκε σήμερα να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στους κατηγορούμενους της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Ένταση προκλήθηκε στο δικαστήριο με την πρόταση της εισαγγελέως για απόρριψη όλων των ελαφρυντικών στους κατηγορουμένους. «Τι ελαφρυντικά να προτείνω όταν τους κρίνατε εγκληματική οργάνωση; Πως να δώσω ελαφρυντικό όταν έχουν κριθεί ένοχοι για εγκλήματα που πλήττουν το δημοκρατικό πολίτευμα; Είμαι αναγκασμένη να προτείνω συλλήβδην την απόρριψη των ελαφρυντικών» είπε η κ. εισαγγελέας.

Από την άλλη πρότεινε ελαφρυντικό για τους Δημήτρη Κουκούτση, Στάθη Μπούκουρα και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, οι οποίοι δεν κατηγορούνται για συμμετοχή σε αξιόποινες πράξεις που αποδίδονται στην εγκληματική οργάνωση και υποβλήθηκε από την υπεράσπιση του, η αναγνώριση του ελαφρυντικού του άρθρου 187 παρ. 6 του παλαιού ΠΚ.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πρόταση αυτή προκάλεσε την αντίδραση των συνηγόρων των κατηγορουμένων, καθώς άρχισαν να διαμαρτύρονται ο καθένας για τον δικό του πελάτη. Το δικαστήριο διέκοψε για ένα τέταρτο και πλέον φαίνεται πως και αρκετοί ακόμη κατηγορούμενοι αναμένεται να ζητήσουν το συγκεκριμένο ελαφρυντικό

Στο δικαστήριο δεν βρίσκεται κανείς από τους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής που καταδικάσθηκαν είτε για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωση είτε για συμμετοχή και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. Μέχρι αυτή την ώρα στο δικαστήριο βρίσκονται επτά εκ των 65 ατόμων που κρίθηκαν ένοχοι.

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.