ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Φίνο» γεύμα στην Κηφισιά (pics)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού είχε την τιμητική της χτες στο Ibo All Day Reastaurant στην Κηφισιά.

«Φίνο» γεύμα στην Κηφισιά (pics)

Οι «πράσινες» γευμάτισαν χτες το βράδυ σε μια περιοχή που παραδοσιακά κινείται σε Παναθηναϊκούς ρυθμούς και το κλίμα στην ομάδα δείχνει εξαιρετικό.

Το «τριφύλλι» έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική σεζόν έπειτα από την κατάκτηση τριών ανεπίσημων τουρνουά και δείχνει πανέτοιμο για τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Στο χτεσινό γεύμα ήταν σύσσωμο όλο το ρόστερ και το τεχνικό τιμ ενώ τη διοίκηση εκπροσώπησε ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαλακατές και ο γενικός γραμματέας κ. Χρήστος Κυριζάκης .

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.111 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ατμόσφαιρα ήταν άκρως Παναθηναϊκή ενώ άπαντες ετοίμασαν και ένα δώρο-έκπληξη στην Πολίνα Νεϊκοβα που χτες είχε γενέθλια της και άπαντες της ευχήθηκαν με μια τούρτα για τα 22 έτη της.

Το  Ibo All Day Bar Reastaurant βρίσκεται στην καρδιά της Κηφισιάς είναι ένας νέος μοντέρνος χώρος, των επιχειρηματιών Γιάννη Παπαδόπουλου, Αντώνη Λουκά & Γιάννη Παπαιωάννου, γνωστών δημιουργών του Βellini.

Με το τέλειο εσωτερικό και εξωτερικό αρχιτεκτονικό design, ο επισκέπτης αισθάνεται την πολυτέλεια να τον αγκαλιάζει και την καινοτομία να τον εξιτάρει. Ο γυάλινος θόλος του εστιατορίου και οι φουτουριστικές φόρμες δημιουργούν ένα indoor & outdoor concept σύγχρονου κλασσικού χαρακτήρα.

Η υπογραφή του Executive Chef Γιώργου Τσαπάρα αποτυπώνεται σε μια σειρά πιάτων της διεθνούς κουζίνας και υψηλού επιπέδου mastered patisserie.

Στο  Ιbo All Day restaurant  η μέρα ξεκινάει με cafe και ασυναγώνιστο brunch και συνεχίζει στην προσεγμένη και δημιουργική μπάρα των cocktails, με την υπογραφή του Δημήτρη Παπαιωάννου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...