ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βρήκε ομάδα ο Καρέλης

Στην Ντεν Χάαγκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Καρέλης.

Βρήκε ομάδα ο Καρέλης

Στην Ντεν Χάαγκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Καρέλης.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν είχε τη συνέχεια που θα ήθελε μετά τους τραυματισμούς που πέρασε. Ο Έλληνας άσος πέρασε τα ιατρικά και υπέγραψε στην ελληνική ομάδα.

“Είμαι πολύ χαρούμενος με τη μεταγραφή μου στην Ντε Χάαγκ και ανυπομονώ πραγματικά να προπονηθώ και να παίξω με τους νέους συμπαίκτες μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύλλογο για την ευκαιρία να παίξω στην Eredivisie και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι παίκτης που αγαπά να δουλεύει σκληρά και θέλω να εμπνεύσω τους συμπαίκτες μου να δώσουν τα πάντα για τη νίκη”.  τόνισε ο Καρέλης κατά την παρουσίαση του.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.700 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.