ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μολό: «Κάποιοι θέλουν να με θάψουν – Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για τον ΠΑΟ»

Ο Γιοάν Μολό μίλησε για όλα συμβαίνουν και για την... απενεργοποίησή του στον Παναθηναϊκό.

Μολό: «Κάποιοι θέλουν να με θάψουν - Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για τον ΠΑΟ»

Ο Γιοάν Μολό μίλησε για όλα συμβαίνουν και για την… απενεργοποίησή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Γάλλος εξτρέμ, ως γνωστόν, δεν υπολογίζεται και με ανάρτησή του στο instagram, έδωσε τη δική του εκδοχή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γάλλος στο instagram: 

Αντιμετωπίζω για άλλη μια φορά ένα εμπόδιο και κάθε μέρα που ρυθμίζω το μυαλό μου, διατηρώ την πίστη γιατί δεν έχω δώσει ακόμα τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Έχω ακόμα χρόνια να μοιραστώ το πάθος μου με τους ανθρώπους που με πιστεύουν. Θα αγωνιστώ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για τον Παναθηναϊκό, γιατί είναι θέμα σεβασμού και πολλοί άνθρωποι επιτρέπουν στον εαυτό τους να με κρίνουν και να εφεύρουν πράγματα που δεν υπάρχουν, όπως μία διαμάχη και για αυτόν τον λόγο δεν θα έπαιζα αυτό το παιχνίδι όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.462 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Δίνω πάντα το καλύτερο μου γιατί αυτή η ζωή δεν μου έδωσε τίποτα. Είχα το θάρρος να το κάνω. Αποδέχτηκα κάθε μια από τις προκλήσεις, γιατί είμαι έτσι που μου αρέσει να συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλους, γιατί αυτή η οργή μέσα μου επιτρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα και να πιστεύω στον εαυτό μου. Πρέπει να πιστεύω όταν κανείς δεν πιστεύει, ότι πρέπει να κρατήσω το κίνητρο.

Ο κόσμος θα θέλει να με θάψει επειδή η συζήτηση δεν λύνει το πρόβλημα, η συνομιλία δεν σε κάνει πιο δυνατό. Να μιλάς απλώς σε κάνει πιο αδύναμο γιατί δεν έχεις την ικανότητα να το συνειδητοποιήσεις. Δεν θα είμαι ποτέ αδύναμος, αλλά εγώ δεν μπορώ να τα παρατήσω, δεν μπορώ να τα παρατήσω, δεν μπορώ, έτσι θα παλέψω αν μου δοθεί η ευκαιρία και θα συνεχίσω να το κάνω γιατί η ιστορία μου δεν τελείωσε ακόμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.