ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει απόφαση για διαζύγιο στον ΠΑΟ, αλλά…»

Ο Διονύσης Δεσύλλας τόνισε μέσω του ΣΠΟΡ FM πως αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος.

Δεσύλλας: «Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει απόφαση για διαζύγιο στον ΠΑΟ, αλλά...»

Συνεχίζει ως έχει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, με τους Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος να διατηρούν τις θέσεις τους, προς το παρόν, όπως ανέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας…

«Στην παρούσα φάση απόφαση για νέο τεχνικό διευθυντή ή προπονητή δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Αν συνεχιστεί αυτό το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εξελίξεις, πρώτα με τον Ρόκα και μετά με τον Πογιάτος, βάσει παρελθόντος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν αν συνεχιστούν οι κακές εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα για το «τριφύλλι»!

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.021 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.