ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Το πρόβλημα στη δημιουργία που… φωνάζει

Οι πράσινοι μοίρασαν μόλις 9 ασίστ στο ματς με τον Ολυμπιακό και το πρόβλημα στην δημιουργία φαίνεται να είναι αρκετά μεγάλο.

Παναθηναϊκός: Το πρόβλημα στη δημιουργία που... φωνάζει

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πείσει με την χθεσινή του εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό και την ήττα στο ΟΑΚΑ. Η αστοχία κόστισε στο τριφύλλι, τη στιγμή που τα ξεσπάσματα της ομάδας σε κάνουν να ελπίζεις για το μέλλον.

Το πρόβλημα ωστόσο στην ομάδα του Γιώργου Βόβορα εστιάζεται και στην δημιουργία. Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το ματς με μόλις 9 ασίστ και φυσικά αυτό έχει να κάνει με τα γκαρντ της ομάδας.

Φυσικά, θα πει κανείς ότι ο Παναθηναϊκός είχε τόσες απουσίες στον άσο, πράγμα που έδενε τα χέρια του Γιώργου Βόβορα. Παρά ταύτα όμως το πρόβλημα είναι σοβαρό, τη στιγμή που πέρυσι μόνος του ο Νικ Καλάθης μοίραζε σχεδόν 10 ασίστ σε κάθε παιχνίδι.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 45.243 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν έχει νόημα να μπούμε σε συγκρίσεις, αλλά έχει νόημα να τονίσουμε το πρόβλημα. Ο Σαντ Ρος ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως ενώ ο Σάικς δεν μπορεί να κριθεί, καθώς μόλις πριν από λίγες ημέρες ενσωματώθηκε στο ρόστερ του τριφυλλιού.

Χθες είδαμε ακόμα και τον Ιωάννη Παπαπέτρου να έχει ρόλο οργανωτή, πράγμα που φυσικά δεν μπορούσε να κάνει. Στον άσο ο Νέντοβιτς δεν μπορεί να γίνει δημιουργικός ενώ ακόμα και ο Μποχωρίδης που έδειξε κάποια καλά δείγματα στο ματς με την Χίμκι, τραυματίστηκε.

Αυτό είναι ένα σταυρόλεξο που πρέπει να λύσει ο Γιώργος Βόβορας, καθώς μέχρι να επιστρέψουν οι τραυματίες και να προσαρμοστούν πρέπει να βρει εναλλακτικές. Σίγουρα δεν είναι κάτι τόσο εύκολο αυτό καθώς είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει την ποιότητα που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Σίγουρα όμως στο ματς με τον Ολυμπιακό και η επίδοση αυτή έπαιξε μείζονα ρόλο στο αποτέλεσμα, καθώς οι πράσινοι δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο να ξεκλειδώσουν με συνεργασίες την ερυθρόλευκη άμυνα.

Για τον λόγο αυτό λοιπόν πήγαιναν σε ατομικές προσπάθειες, με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται και να… σβήνουν τις περισσότερες πράσινες πρωτοβουλίες.

Τώρα μένει να δούμε πως ο Γιώργος Βόβορας θα βρει απάντηση και σε αυτό το αίνιγμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.