ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Ανάλυση: Βάζει ποιότητα και εμπειρία με Μαουρίτσιο (vids)

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Μαουρίτσιο και το panathinaikos24.gr αναλύει τη νέα προσθήκη του τριφυλλιού στη μεσαία γραμμή.

Ανάλυση: Βάζει ποιότητα και εμπειρία με Μαουρίτσιο (vids)

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Μαουρίτσιο και το panathinaikos24.gr αναλύει τη νέα προσθήκη του τριφυλλιού στη μεσαία γραμμή.

Οπως διαβάσατε νωρίτερα, ο Βραζιλιάνος πρώην χαφ του ΠΑΟΚ είναι στην Αθήνα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης πρόσφατα αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης από τον δικέφαλο βορρά και ήταν εδώ και καιρό στο… πράσινο μπλοκάκι.

Το όνομα του ποδοσφαιριστή είχε πέσει στο τραπέζι, αλλά λόγω του υψηλού του κασέ, αλλά και του γεγονότος ότι ο 31χρονος έκανε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο, οι πράσινοι είχαν αφήσει στην άκρη την περίπτωση. Τις τελευταίες ημέρες, από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η αποχώρηση του Μαουρίτσιο από τους Θεσσαλονικείς, οι άνθρωποι της ομάδας είχαν νέα επικοινωνία με τον ατζέντη του και το θέμα προχώρησε. Έτσι, λοιπόν, ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στην Αθήνα, σήμερα από το πρωί περνάει από τις ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ 329 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για να ολοκληρωθεί το deal θα πρέπει τα ιατρικά να είναι άριστα. Ο παίκτης είχε περάσει χιαστό το 2019, αλλά τον ξεπέρασε και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε κανονικά.

Αν ο Μαουρίτσιο είναι αυτός που γνωρίζουμε, τότε ο Παναθηναϊκός ανεβάζει κατά πολύ την ποιότητα της μεσαίας του γραμμής. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει πολλά στις θέσεις “6” και “8”, κυρίως λόγω της αντίληψής τους, της ποδοσφαιρικής του εξυπνάδας και της άνεσης να περνάει την μπάλα μπροστά, αλλά και να βοηθάει επιθετικά. Ταυτόχρονα, με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα, ενώ δε θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής. Αυτό που δεν έχει σε υψηλό βαθμό είναι η ταχύτητα. Ωστόσο, τα υπόλοιπα είναι, σχεδόν, σε τοπ επίπεδο και αυτό μόνο θετικό είναι για τον Παναθηναϊκό.

Ο Μαουρίτσιο είναι ένας playmaker με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Δεν είναι γρήγορος τόσο στο τρανζίσιον, αλλά τρομερός στο σετ παιχνίδι, ενώ βοηθάει πολύ και στις στατικές φάσεις.  Είναι ο ποδοσφαιριστής… μετρονόμος, όπως έλεγαν και πολλοί στον ΠΑΟΚ, που κάνει την αθόρυβη δουλειά στο κέντρο.

https://www.youtube.com/watch?v=iQUo5pt0LtY

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.