ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελειώνει ο Πογιάτος – Υπό κρίση ο Ρόκα

Ο Γιάννης Αλαφούζος τελειώνει άμεσα τον Ντάνι Πογιάτος, με τον Τσάβι Ρόκα να... μένει μέχρι να φύγει.

Τελειώνει ο Πογιάτος - Υπό κρίση ο Ρόκα

Με απόφαση του Γιάννη Αλαφούζο ο Ντάνι Πογιάτος θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από το πράσινο στρατόπεδο.

Οι πράσινοι βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση του νέου προπονητή της ομάδας. Την ίδια στιγμή ο Τσάβι Ρόκα θα είναι σαφώς παραγκονισμένος, μιας και ο Γιάννης Αλαφούζος του… χρεώνει την λανθασμένη επιλογή του προπονητή το καλοκαίρι. Απόδειξη αυτού είναι το γεγονός ότι ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής δεν είχε καμία ανάμειξη στην μεταγραφή του Μαουρίσιο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είχε προβληματιστεί για το αν πρέπει να τον διώξει άμεσα ή αν θα του έδινε μια τελευταία ευκαιρία μετά το ματς με τον ΟΦΗ. Τελικά μετά από συζητήσεις με τους συνεργάτες του αποφάσισε να τον… τελείωσει άμεσα.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 13.830 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η προϋπόθεση για τον νέο προπονητή είναι να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.