Ημέρα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι έτοιμος να λύσει τη συνεργασία του με τον Ντάνι Πογιάτος και να ανακοινώσει την πρόσληψη νέου προπονητή.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του κατέληξαν στο γεγονός ότι η κατάσταση φαίνεται μη αναστρέψιμη με τον Ισπανό προπονητή. Κατάλαβαν ότι πήραν ένα ρίσκο που δεν τους βγαίνει. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αλλά και η συνολική εικόνα της ομάδας, η οποία είναι κακή τόσο στα επίσημα, όσο και στα φιλικά ματς. Ετσι, λοιπόν, η συνεργασία με τον Πογιάτος θα λήξει πολύ πιο σύντομα απ’ ότι θα περίμεναν οι δυο πλευρές.

Η σημερινή ημέρα θα έχει πολλές εξελίξεις, αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι πράσινοι θα προχωρήσουν σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν δυο περιπτώσεις από το εξωτερικό που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του κλαμπ και το πιθανότερο είναι ότι εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο θα έχουν γίνει οι συγκεκριμένες αλλαγές στον Παναθηναϊκό.

Σε ό, τι αφορά τον Τσάβι Ρόκα, μένει, αλλά είναι σε δυσμένεια. Επί της ουσίας, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS