ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοινώνει νέο προπονητή αντί του Πογιάτος – Δυο περιπτώσεις από το εξωτερικό ψηλά στη λίστα

Ημέρα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι έτοιμος να λύσει τη συνεργασία του με τον Ντάνι Πογιάτος και να ανακοινώσει την πρόσληψη νέου προπονητή. Δυο περιπτώσεις από το εξωτερικό ψηλά στη λίστα.

Ανακοινώνει νέο προπονητή αντί του Πογιάτος - Δυο περιπτώσεις από το εξωτερικό ψηλά στη λίστα

Ημέρα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι έτοιμος να λύσει τη συνεργασία του με τον Ντάνι Πογιάτος και να ανακοινώσει την πρόσληψη νέου προπονητή.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του κατέληξαν στο γεγονός ότι η κατάσταση φαίνεται μη αναστρέψιμη με τον Ισπανό προπονητή. Κατάλαβαν ότι πήραν ένα ρίσκο που δεν τους βγαίνει. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αλλά και η συνολική εικόνα της ομάδας, η οποία είναι κακή τόσο στα επίσημα, όσο και στα φιλικά ματς. Ετσι, λοιπόν, η συνεργασία με τον Πογιάτος θα λήξει πολύ πιο σύντομα απ’ ότι θα περίμεναν οι δυο πλευρές.

Η σημερινή ημέρα θα έχει πολλές εξελίξεις, αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι πράσινοι θα προχωρήσουν σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν δυο περιπτώσεις από το εξωτερικό που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του κλαμπ και το πιθανότερο είναι ότι εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο θα έχουν γίνει οι συγκεκριμένες αλλαγές στον Παναθηναϊκό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.510 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό, τι αφορά τον Τσάβι Ρόκα, μένει, αλλά είναι σε δυσμένεια. Επί της ουσίας, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.