ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Είναι νωρίς να μιλάμε για must win παιχνίδι»

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τη Βιλερμπάν, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Βόβορας: «Είναι νωρίς να μιλάμε για must win παιχνίδι»

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τη Βιλερμπάν, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού» κατά την αναχώρηση της ομάδας του για τη Γαλλία:

«Είχαμε μεγάλη θέληση, προσπαθήσαμε πάρα πολύ αλλά κάποιες λεπτομέρειες και κάποια λάθη που κάναμε δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τη νίκη. Το ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν ήταν αυτό που θέλαμε και δώσαμε στον Ολυμπιακό αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία. Νομίζω πως έτσι όπως είναι η Euroleague δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς την προηγούμενη ημέρα. Γνωρίζαμε από την αρχή της σεζόν πως θα υπάρξουν παιχνίδια ειδικών συνθηκών. Έτσι θα είναι και το αυριανό με την Βιλερμπάν. Προετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που δεν ξέρουμε με ποιους παίκτες θα αγωνιστεί. Πρώτα απ’ όλα ευχόμαστε περαστικά σε όλους όσοι έχουν κολλήσει τον ιό και όλοι οι υπόλοιποι να είναι υγιείς. Είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση για εμάς και πρέπει να προσαρμοστούμε ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο παιχνίδι».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.821 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με ειδικές συνθήκες του αγώνα, τόνισε πως: «Γνωρίζαμε από την αρχή της σεζόν ότι θα συναντήσουμε συνθήκες στις οποίες θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Όταν μπαίνει η υγεία στο κομμάτι ολόκληρου του οργανισμού νομίζω είναι ένα σοβαρό θέμα που πρέπει να συζητηθεί για να ληφθούν οι αποφάσεις. Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα τόσο αυτών που συμμετέχουν στη διοργάνωση όσο και των δικών τους ανθρώπων».

Σε ερώτηση για το τι θα πρέπει να κάνουν οι «πράσινοι» για να πάρουν τη νίκη, απάντησε πως: «Οι γαλλικές ομάδες αλλά και ιδιαίτερα η Βιλερμπάν παίζουν σε υψηλό επίπεδο ενέργειας, το οποίο θα πρέπει να ματσάρεις. Είναι μια αθλητική ομάδα και θα πρέπει και εμείς να παίξουμε σκληρά και αθλητικά. Το κλειδί νομίζω πως θα είναι η αναλογία ασίστ και λαθών. Επειδή θα προσπαθήσουν να μας οδηγήσουν σε λάθη, θα πρέπει να διαβάσουμε τις αμυντικές τους αδυναμίες. Έχουν στο ρόστερ τους έναν παίκτη, τον Φολ, ο οποίος αποτελεί τη βάση του. Είναι εξαιρετικός πασέρ αλλά και στο να τελειώνει τις φάσεις. Από την άλλη έχει κάποιες αμυντικές αδυναμίες τις οποίες θα πρέπει να “χτυπήσουν”. Όπως προανέφερα θα πρέπει να προσέξουμε αναλογία ασίστ-λαθών ώστε να μπορέσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό».

Ερωτηθείς για το αν πρόκειται για ένα must win παιχνίδι είπε ότι: «Νομίζω πως ακόμη είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για must win παιχνίδι. Από την πρώτη μέρα είχαμε πει πως θέλουμε αυτή η ομάδα σε κάθε ματς να παλεύει και να διεκδικεί τις πιθανότητες νίκης σε κάθε παιχνίδι. Είναι ένας αγώνας που θέλουμε να παλέψουμε. Θεωρώ πως αν είμαστε σκληροί και δεν κάνουμε εύκολα λάθη θα έχουμε πολλές πιθανότητες για τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...