ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε καλύτερα»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για το ματς με τη Λιόν στη Γαλλία, κατά την αναχώρηση της αποστολής.

Παπαπέτρου: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε καλύτερα»

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που παίξαμε το τελευταίο ματς. Κάναμε αρκετά λάθη, αλλά παρόλα αυτά δείξαμε και κάποια θετικά στοιχεία. Νομίζω πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι ακόμη πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα και πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Όπως έχει αποδειχθεί και άλλα χρόνια ο δρόμος είναι μακρύς. Κανείς δεν κέρδισε τον Οκτώβρη ή τον Νοέμβρη την Ευρωλίγκα. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ειδικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν:

«Σίγουρα είναι δύσκολο. Είναι πολύ μεγαλύτερο από το μπάσκετ. Ο καθένας μας έχει έναν κύκλο με ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Απαιτείται υπευθυνότητα απ’ όλους και ειδικά από τις ομάδες. Ως αθλητές προφανώς και θέλουμε να παίξουμε μπάσκετ και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αλλά θα πρέπει όλοι να είναι περισσότερο υπεύθυνοι γιατί υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από το μπάσκετ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.