ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαουρίσιο: «Με έπεισε το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού» (vid)

Ο Μαουρίτσιο μιλάει στο PAO TV για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και τους στόχους του με τη νέα του ομάδα.

Μαουρίσιο: «Με έπεισε το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού» (vid)

Ο Μαουρίτσιο μιλάει στο PAO TV για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και τους στόχους του με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο PAO Tv ο Μαουρίσιο:

Ποιος ήταν ο κύριος λόγος που επέλεξες να συνεχίσεις στον Παναθηναϊκό: ” Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Νομίζω πως  το σημαντικότερο είναι πως από την πρώτη στιγμή μου άρεσε το πρότζεκτ που μου παρουσίασε ο σύλλογος. Δεν ήθελα να φύγω από την Ελλάδα, η οικογένεια μου έχει προσαρμοστεί πολύ καλά στη χώρα και έχω αρκετούς φίλους έξω από το ποδόσφαιρο. Τα παιδιά μου είναι χαρούμενα στην Ελλάδα και έτσι νιώθω πολύ ικανοποιημένος που έχω την ευκαιρία να γίνω μέλος του Παναθηναϊκού”.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.833 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Πώς αισθάνεσαι για αυτή τη μετάβαση από μία ελληνική ομάδα σε μία άλλη: “Ήμουν τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ. Πέρασα όμορφα εκεί έκανα πολλούς φίλους και η Θεσσαλονίκη σίγουρα σημαίνει πολλά για εμένα. Εκτιμώ πολύ όσα έκαναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για μένα και την οικογένεια μου. Τώρα όμως αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος με την προοπτική του Παναθηναϊκού και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις  και να γνωρίσω καλύτερα τους νέους μου συμπαίκτες. Πέρασα τρεις μήνες μακριά από τις ομαδικές προπονήσεις, αλλά έκανα μόνος το καλύτερο που μπορούσα και πιστεύω πως θα είμαι στη διάθεση της ομάδας πολύ σύντομα”.

Στα τρία χρόνια παρουσίας σου στον ΠΑΟΚ, είχες μία δύσκολη στιγμή. Νιώθεις πως την έχεις αφήσει πίσω σου οριστικά: “Αυτό που μπορώ να πω σίγουρα για τον τραυματισμό μου είναι ότι ανήκει στο παρελθόν. Πιστεύω στη ζωή μου πως τα άσχημα πράγματα συμβαίνουν για καλό λόγο. Τόσο πνευματικά όσο και σωματικά πλέον αισθάνομαι δυνατός. Δούλεψα σκληρά μετά τον τραυματισμό μου και τώρα αισθάνομαι πολύ καλά“.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τη νέα σου ομάδα: “Έχω στόχους τόσο ατομικούς όσο και ομαδικούς. Φυσικά πρώτα έρχονται οι ομαδικοί. Όπως όλοι ξέρουν ήμουν τρία χρόνια στην Ελλάδα και γνωρίζω τη νέα μου ομάδα, τους νέους μου συμπαίκτες. Πιστεύω  ότι έχουμε καλή ομάδα και περιμένω να γίνω μέλος του γκρουπ για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους που το κλαμπ έχει θέσει. Όπως είπα και πριν, το πρότζεκτ μου αρέσει πολύ και ξέρω πως όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε“.

Στον ΠΑΟΚ κατέκτησες ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα. Είσαι έτοιμος να μεταφέρεις τις εμπειρίες σου στη νέα σου ομάδα:” “Όλα ξεκινάνε από την ομάδα, από το γκρουπ. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολλοί καλούς παίκτες και εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να τους βοηθήσω. Φυσικά και να βοηθηθώ από εκείνους.  Είμαι σε μία νέα ομάδα, μία νέα πόλη. Πιστεύω όμως πως στο τέλος της ημέρας θα μπορέσουμε να πετύχουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω πως θα δώσω καλά στοιχεία στην ομάδα”.

Μ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.