ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο Αλαφούζος μου είπε πάρε τον παίκτη και ελάτε στην Αθήνα»

Τι είπε ο εκπρόσωπος του Μαουρίτσιο για τις συνομιλίες με τον Γιάννη Αλαφούζο, το μήνυμα που του έστειλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και πως έκλεισε το «deal» με τον Παναθηναϊκό».

«Ο Αλαφούζος μου είπε πάρε τον παίκτη και ελάτε στην Αθήνα»

Λεπτομέρειες από την επίτευξη της συμφωνίας με τον Μαουρίτσιο και τον Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του παίκτη σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Ο Τάι ανέλυσε όσα ειπώθηκαν στις συζητήσεις με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο και πως έκλεισε η μεταγραφή του πελάτη του στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε ο εκπρόσωπος του Μαουρίτσιο:

«Ο Μαουρίσιο δεν είναι απλά πελάτης μου, είμαστε οικογενειακοί φίλοι, περνούσαμε πολλές ώρες μαζί στη Θεσσαλονίκη. Όταν βρέθηκε χωρίς ομάδα, έκανα συνάντηση με τον Τσάβι Ρόκα, όμως ο Ισπανός δεν τον ήθελε, καθώς έθεσε θέμα ηλικίας, ενώ τόνισε ότι το μπάτζετ του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να καλύψει το συμβόλαιό του και έτσι δεν καταλήξαμε πουθενά.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επειδή ξέρω από ποδόσφαιρο, ήμουν σίγουρος ότι ο Μαουρίσιο μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και έτσι συναντήθηκα με τον κ. Αλαφούζο. Πριν 3-4 μέρες πίναμε καφέ σε γνωστό μαγαζί της Κρήνης και με πήρε τηλέφωνο ο κ. Αλαφούζος και μου είπε πάρε το αεροπλάνο μαζί με τον πελάτη σου και ελάτε στην Αθήνα.

Εγώ μίλησα με τον βασικό του ατζέντη, μετά ο Ζοσέ πέρασε τεστ κορωνοϊού και όλα πήγαν καλά και ο παίκτης ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό. Ότι έγινε με τον Παναθηναϊκό έγινε μετά τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Πέραν την Γκοντσάρεβα, ο Μαουρίσιο μίλησε απευθείας με τον Ιβάν Σαββίδη. Τα είπαν σαν δυο φίλοι και ο Μαουρίσιο του είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι ο κ. Αλαφούζος έλεγε από την αρχή να μην υπάρξει θέμα με τον ΠΑΟΚ.

Την Παρασκευή συμφωνήσαμε στο οικονομικό κομμάτι και το Σάββατο ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Μάλιστα, είχε μεγάλη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία. Ο Μαουρίσιο είναι απίστευτο παιδί και δεν έβαλε ποτέ πάνω το οικονομικό, απλώς ένιωσε πώς δεν έχει άλλα να προσφέρει στον ΠΑΟΚ γι΄ αυτό επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Μαουρίσιο είναι κλειστός χαρακτήρας, δεν έχει πει ποτέ κακία για κανέναν. Γι΄ αυτούς που τρέφει μεγάλο σεβασμό και αγάπη είναι ο Ιβάν Σαββίδης και η Μαρία Γκοντσάρεβα. Όταν έκανε τα εργομετρικά τα αποτελέσματά του ήταν καλύτερα από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή. Αν δεν κάνει ντεμπούτο στο ματς με τον ΟΦΗ, τότε στο επόμενο σίγουρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.