ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προπόνηση με Συλαϊδόπουλο – Γυμναστήριο ο Μαουρίτσιο

Την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, πραγματοποίησε ο Μαουρίτσιο στο «Γ. Καλαφάτης». Υπό τις οδηγίες του Συλαϊδόπουλου γυμνάστηκε η υπόλοιπη ομάδα.

Προπόνηση με Συλαϊδόπουλο - Γυμναστήριο ο Μαουρίτσιο

Στο «Γ. Καλαφάτης» βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Ο Μαουρίτσιο πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος χαφ πέρασε αρκετή ώρα στο γυμναστήριο των προπονητικών εγκαταστάσεων, κάνοντας ασκήσεις.

Αντίστοιχο πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησαν και οι Λούκας Βιγιαφάνιες, Γιασίν Αγιούμπ και Φώτης Ιωαννίδης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο νεαρός Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Απόντες από την προπόνηση ήταν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Ξενόπουλος. Ενώ κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος πραγματοποίησε την προπόνηση, χωρίζοντας τους διαθέσιμους παίκτες σε δύο γκρουπ. Η πρώτη ομάδα ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ η δεύτερη πραγματοποίησε προθέρμανση, συνέχισε με  «κορόιδο» και τέλος έπαιξαν παιχνίδια τακτικής με μπάλα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.