ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ταλαιπωρία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται

Οι πράσινοι θα πρέπει να πάρουν άλλες τρεις πτήσεις μέσα στο επόμενο τριήμερο, λόγω της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα.

Η ταλαιπωρία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται

Ο Παναθηναϊκός ήδη αυτήν εβδομάδα έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα με τις αλλαγές πτήσεων και όπως αποδείχτηκε ταξίδεψε χωρίς λόγο στην Γαλλία για την αναμέτρηση με την Βιλερμπάν.

Η ταλαιπωρία των παικτών του Παναθηναϊκού δεν… τελειώνει εκεί όμως. Οι πράσινοι ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα θα πρέπει να πάρει άλλες 4 πτήσεις!

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (14/10) ο Παναθηναϊκός θα πάει από την Λυών στο Άμστερνταμ (αεροπορικώς) και από εκεί θα πετάξει για τη Βαρκελώνη, ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα (15/10, 22:00).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.860 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έπειτα, για την επιστροφή τους οι πρωταθλητές Ελλάδας θα χρειαστούν άλλες δύο πτήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.