ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βόμβες Ρότσα: «Δεν μπορεί ο τεχνικός διευθυντής να φέρνει φίλους και κολλητούς!»

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα άστραψε και βρόντηξε για όσα έχουν συμβεί στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Βόμβες Ρότσα: «Δεν μπορεί ο τεχνικός διευθυντής να φέρνει φίλους και κολλητούς!»

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα άστραψε και βρόντηξε για όσα έχουν συμβεί στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στο Face2Face του sdna.gr

Για την εικόνα της ομάδας: «Δεν είναι μια ιστορία που ξεκίνησε χθες. Εγώ εχω πει ότι ο κ. Αλαφούζος είναι θύμα, καθώς δείχνει εμπιστοσύνη σε λάθους ανθρώπους. Δεν γίνεται να κάνει τόσα λάθη. Εμένα με πείραξε το γεγονός ότι ήρθε ένας ανύπαρκτος γέλοιος προπονητής στη θέση μου, ο Φάμπρι»

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 15.100 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Πογιάτος: «Από την πρώτη ημέρα είπα ότι ήταν λάθος επιλογή. Φταίει όμως αυτός που τους έφερε. Ο Ρόκα έφερε ποδοσφαιριστές που είχαν μέσο όρο πάνω από 30 ετών. Από την αρχή φαινόταν. Ο Παναθηναϊκός από το 2011 έχει κάνει πάνω από 100 μεταγραφές και το μόνο που έχει καταφέρει είναι να διώξει τον κόσμο. Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα με τον κ. Αλαφούζο».

Για το αν ο Μπόλονι μπορεί να αλλάξει τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα μπορεί να τον οδηγήσει σε καλύτερες εμφανίσεις, αλλά δεν θα κάνει πρωταθλητισμό. Εγώ φοβάμαι ότι ο Μπόλονι θα ζητήσει άλλες 10 μεταγραφές. Δεν γίνεται αυτό. Σαν σωματείο ο Παναθηναϊκός είναι άδειος. Λείπει η οργάνωση. Δεν υπάρχει λογική οι αποφάσεις που παίρνονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Να υπάρχει πλάνο και να μην περιμένει να μείνει κάποιος ποδοσφαιριστής ελεύθερος. Να υπάρχουν σκάουτερ».

Για τις μεταγραφές που έχουν γίνει από το 2011 και έχουν ξεχωρίσει: «Μόνο δύο μπορώ να ξεχωρίσω. Τον Ζέκα και τον Μπεργκ. Όταν ανέλαβα τον Παναθηναϊκό τότε ζήτησα να μην πάρει τον Βαρέλα. Θα υπάρχει σοβαρότητα από τον κ. Μπόλονι.. Το θέμα της φυσικής κατάστασης είναι σοβαρό. Πρέπει η ομάδα να πάρει αποτελέσματα. Η ομάδα είναι μέχρι την 6η θέση και όχι παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός έχει 2,3 και 5 χρόνια για να φτάσει στην κορυφή»

Για τα λάθη που έχουν γίνει: «Πρέπει να υπάρχει πλάνο από το σωματείο προς τα που θα κινηθεί. Πήρανε έναν πάικτη που είναι ελεύθερος με ένα μεγάλο ποσό ( Μαουρίσιο). Πρέπει ο μέσος όρος ηλικίας χαμηλός. Πρέπει να έχει αξία μεταπώλησης. Δεν μπορεί ο τεχνικός διευθυντής να φέρνει φίλους και κολλητούς. Αν δεν κάνω λάθος έχει φέρει τον Εμάνουελ Ρόκα, που έχει αποτύχει σε τόσες ομάδες. Πρέπει να υπάρχει πλάνο. Και μπορώ να πω ότι επί εποχής Δώνη ο Παναθηναϊκός έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Έχουν γίνει πολλά λάθη στον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.