ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επιστολή Euroleague σε Παναθηναϊκό: «Υπήρχαν δυο καρέκλες παραπάνω στο ντέρμπι»

Απίθανή επιστολή της Euroleague στον Παναθηναϊκό!

Επιστολή Euroleague σε Παναθηναϊκό: «Υπήρχαν δυο καρέκλες παραπάνω στο ντέρμπι»

Απίθανή επιστολή της Euroleague στον Παναθηναϊκό!

Σε μια περίοδο που η διοργανώτρια τα έχει κάνει… μαντάρα, λόγω της πανδημίας και με το τριφύλλι να μαθαίνει στο πούλμαν ότι δε θα αγωνιστεί στο ματς με τη Βιλερμπάν, η Ευρωλίγκα αποφάσισε να κάνει… συστάσεις στους πράσινους με μια επιστολή.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται στο sdna.gr, στην επιστολή τονίζεται ότι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, παραβιάστηκαν οι κανονισμοί και τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, διότι στον πάγκο της ήταν 18 καρέκλες, ενώ έπρεπε να είναι 16.

Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid)
Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid) 19.568 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι άνθρωποι της Ευρωλίγκας προχώρησαν και σε δεύτερη παρατήρηση τονίζοντας ότι στη συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν δημοσιογράφοι και ορισμένοι από αυτούς δεν έκαναν σωστή χρήση της μάσκας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.