ΚΛΕΙΣΙΜΟ
LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Να μπει με το δεξί στο League Cup

Η πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού καλείται να μπει με το δεξί στο League Cup στη σημερινή εκτός έδρας πρεμιέρα κόντρα στον Μίλωνα.

Να μπει με το δεξί στο League Cup

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει σήμερα το εμπόδιο του Μίλωνα εκτός έδρας στην πρεμιέρα του φετινού League Cup.

Οι πράσινοι καλούνται να υπερασπιστούν φέτος τον πρώτο τίτλο που κατέκτησαν πέρυσι. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου δεν έχει πολλές αλλαγές στο ρόστερ της και με την ίδια συνταγή θέλει και φέτος να πρωταγωνιστήσει.

Φυσικά το έργο της φέτος θα είναι ακόμα πιο δύσκολο, καθώς όλοι οι αντίπαλοι θα παίζουν με ένα παραπάνω πάθος καθώς θα θέλουν να κερδίσουν τον περσινό πρωταθλητή.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.539 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αρχή γίνεται σήμερα και όλοι ελπίζουν να είναι καλή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.