Καλησπέρα σας,

Και φέτος όπως και πέρυσι θα τα λέμε από αυτή εδώ την Παναθηναϊκή γωνία. Η ομάδα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό την προετοιμασία της για μία σεζόν, η οποία ομολογουμένως θα ειναι πιο δύσκολη από την περσινή.

Η περσινή χρονιά έκλεισε ιδανικά με την κατάκτηση και του πρωταθλήματος, αλλα φέτος τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, καθώς όλες οι ομάδες θα μας βλέπουν εντελώς διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι αντίπαλοι μας έχουν ενισχυθεί αρκετά.

Φυσικά αυτό δεν μας φοβίζει και με κύριο όπλο μας την ομοιογένεια και την… ακατάπαυστη δουλειά θα κάνουμε ότι είναι εφικτό για να φτάσουμε και πάλι ψηλά. Με το ίδιο πάθος  που πέρυσι φτάσαμε στην κατάκτηση του League Cup και του πρωταθλήματος.

Σήμερα δίνουμε το πρώτο επίσημο μας ματς κόντρα στον Μίλωνα για το League Cup “Νίκος Σαμαράς”. Μια αναμέτρηση που κρύβει παγίδες και πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε το 100% και να… ματώσουμε για να πάρουμε τη νίκη.

Κλείνοντας ένα μπορώ να σας υποσχεθώ για τη φετινή σεζόν ότι σε κάθε ματς θα ματώνουμε και θα ιδρώνουμε για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Σωτήρης Πανταλέων

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS