ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συλαϊδόπουλος: «Υπάρχουν φορές που η ζωή ξεπερνά τη φαντασία»

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε για το νέο βήμα στην καριέρα του, αλλά και τη συνέχεια του Παναθηναϊκού.

Συλαϊδόπουλος: «Υπάρχουν φορές που η ζωή ξεπερνά τη φαντασία»

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε για το νέο βήμα στην καριέρα του, αλλά και τη συνέχεια του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Συλαϊδόπουλος στα κανάλια Novasports:

Για το γεγονός ότι η ακαδημία του Παναθηναϊκού εκτός από ποδοσφαιριστές βγάζει και προπονητές:  

“Δεν το συζητάω, νομίζω ότι η ακαδημία όλα αυτά τα χρόνια διαχρονικά στον Παναθηναϊκό, είναι ένας πολύ σταθερός πυλώνας και προσωπικά είμαι ευγνώμων, στην ακαδημία, στους ανθρώπους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και σε αυτούς που ήταν πριν. Θεωρώ ότι και εγώ είμαι ένα δημιούργημα  της ακαδημίας και μέσα από όλη αυτή την εξελικτική πορεία που έχουν τα παιδιά και σαν ποδοσφαιριστές αλλά και σαν χαρακτήρες, δείχνει την ποιότητα της δουλειάς που συνεχίζει να γίνεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και νομίζω ότι είναι ένα πολύ ισχυρό κομμάτι του συλλόγου που θα πρέπει να μας κάνει πολύ περήφανους.”

” Oι άνθρωποι που με ξέρουν, γνωρίζουν ότι δεν λειτουργώ με όνειρα, μόνο με στόχους. Τώρα αν μου λέγατε ότι ο στόχος μου ήταν να είμαι τόσο γρήγορα στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, η μου το λέγατε στην αρχή της χρονιάς, το πιθανότερο είναι να γελούσα. Αλλά η ζωή πολλές φορές ξεπερνά την φαντασία και  μου δίνεται αυτή η ευκαιρία. Είμαι ευγνώμων για τον σύλλογο που με εμπιστεύεται και με έχει εκτιμήσει και με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ τόσο σαν προπονητής, αλλά και σαν άνθρωπος.  Από τη στιγμή που είμαι σε αυτή την ιδιότητα και σε αυτή τη θέση για μικρό χρονικό διάστημα θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο. Να είμαι ο εαυτός μου είναι για μένα το βασικότερο όλων και το αποτέλεσμα οποιοδήποτε και αν είναι, η γενικότερα στην πορεία σαν ομάδα η σαν διαδικασία προπόνησης, θα προσπαθώ πάντα να βγάζω τον καλύτερο μου εαυτό.”

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.154 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν και δεν έχετε προλάβει να καθίσετε στον πάγκο της πρώτης ομάδας, ήδη βιώνοντας προπονήσεις και μία  διαφορετική καθημερινότητα υπάρχει μεγαλύτερο βάρος;

“Δεν το αισθάνομαι μέχρι στιγμής, όχι γιατί δεν αναλογίζομαι την ευθύνη,  αλλά ίσως γιατί με έχουν υποδεχθεί τόσο καλά όλοι οι άνθρωποι που περιβάλουν τον σύλλογο. Μου δίνουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και μεγάλη δύναμη. Τους ευχαριστώ πραγματικά και αυτή η θετικότητα που έχω εισπράξει όλο αυτό το διάστημα, πιστεύω ότι αν μπορέσουμε να το βάλουμε και μέσα στην ομάδα, είναι αυτό που μπορεί να κάνει και την διαφορά.”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...