ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλαφούζος σε παίκτες: «Έχετε και εσείς ευθύνη για το κακό ξεκίνημα»

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο Κορωπί και μάλιστα μίλησε στους παίκτες πριν από την έναρξη της προπόνησης.

Αλαφούζος σε παίκτες: «Έχετε και εσείς ευθύνη για το κακό ξεκίνημα»

Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Κορωπί για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε στους παίκτες για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, στάθηκε στις ευθύνες τόσο του ίδιου όσο  και των ποδοσφαιριστών για την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί ο Παναθηναϊκός μετά τους πρώτους τρεις αγώνες ενώ  τους ζήτησε τη νίκη στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ.

Χαρακτηριστικά τους ανέφερε:

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.841 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Έχουμε κάνει λάθη όλοι μας. Έχετε και εσείς ευθύνες. Για παράδειγμα στον αγώνα με τη Λάρισα δεν νομίζω ότι χρειαζόμασταν τον σούπερ προπονητή για να πάρουμε τη νίκη. Την Κυριακή θα πάμε στο Ηράκλειο για τη νίκη. Από τη Δευτέρα θα έχουμε νέο προπονητή και πιστεύω ότι θα αντιστρέψουμε το κλίμα και από εδώ και στο εξής θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»

Αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.