ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Χωρίς Χουάνκαρ – Σαβιέρ αλλά με Καμπετσή η αποστολή για ΟΦΗ

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος επέλεξε 21 παίκτες για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Χουάνκαρ - Σαβιέρ αλλά με Καμπετσή η αποστολή για ΟΦΗ

Με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Τριφυλλιού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΟΦΗ (18/10, 16:00).

Ο Σαβιέρ υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε πως έχει υποστεί τράβηγμα στον προσαγωγό και το διάστημα της απουσίας του εκτιμάται πως θα είναι περίπου μία εβδομάδα. Στα ευχάριστα νέα της προπόνησης, μετά από απουσία δύο εβδομάδων, στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε ο Αγιούμπ.

Από εκεί και πέρα ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης και Μαυρομμάτης, θεραπεία έκανε ο Χουάνκαρ, ενώ κλινήρης είναι ο Αντονίτο. Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιελάμβανε τακτική και εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη και περιλαμβάνει 21 ποδοσφαιριστές. Η λίστα αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρα, Ζαγαρίτη, Καραγιάννη, Αθανασακόπουλο, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Σερπέζη, Κουρμπέλη, Αϊτόρ, Τζαβίδα, Αλεξανδρόπουλο, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδη, Καμπετσή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.