ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Καλαμπάκου: «Θα δώσουμε τα πάντα για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται τον Παναθηναϊκό»

Η Άσπα Καλαμπάκου κάνει... ντεμπούτο στο Panathinaikos24.gr και γράφει για τη νέα σεζόν αλλά και για το σημερινό εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ.

Καλαμπάκου: «Θα δώσουμε τα πάντα για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται τον Παναθηναϊκό»

Καλημέρα σας,

Είμαι Άσπα Καλαμπάκου και από δω και πέρα θα συνομιλούμε μέσα από το Panathinaikos24.gr.

Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει όλους τους αθλητές φυσικά και εμάς. Η φετινή προετοιμασία ήταν ιδιαίτερη, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλά. Δώσαμε πολλά φιλικά, ώστε να είμαστε έτοιμες την κατάλληλη στιγμή. Την προηγούμενη εβδομάδα παίξαμε το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι και πήραμε την πρόκριση επί της ομάδας του Ζωγράφου, που μας δίνει και ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Σήμερα κάνουμε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, σε μία αναμέτρηση που μόνο εύκολη δεν είναι. Θέλουμε φυσικά τη νίκη και αυτός είναι ο στόχος, ώστε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας υποσχεθώ ότι εγώ και οι συμπαίκτριες μου αυτή τη σεζόν θα δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να οδηγήσουμε τον Παναθηναϊκό όσο ψηλότερα γίνεται. Φυσικά τίποτα δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.

Υ.Γ Ανυπονούμε για τη στιγμή που θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Ο παλμός σας, η στήριξη σας και η φωνή σας μας λείπει και ελπίζω σύντομα να πανηγυρίσουμε ξανά όλοι μαζί.

Θα τα ξαναπούμε, Άσπα Καλαμπάκου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ