ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Έκαναν… σεφτέ τα φίνα κορίτσια

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω το κακό ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και επιβλήθηκε του Ηλυσιακού με 3-0 σετ (25-20, 25-16, 25-11).

Έκαναν... σεφτέ τα φίνα κορίτσια
Άμεση ήταν η απάντηση του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού μέσα στο γήπεδο καθώς πήραν το τρίποντο και άφησαν στο παρελθόν το αποτέλεσμα και την εμφάνιση του αγώνα της πρεμιέρας.

Στο πρώτο σετ οι φιλοξενούμενες μπήκαν δυναμικά και αποδείχτηκαν δύσκολο εμπόδιο καθώς είχαν κεφάλι  στο σκορ μέχρι το 10-11. Εν συνεχεία οι «πράσινες» ισορρόπησαν το ματς πήραν το προβάδισμα στα κρίσιμα σημεία και τελικά κατέκτησαν το σετ με 25-20.

Σε ότι αφορά το δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός δεν άφησε πάλι περιθώρια στον αντίπαλο και πήρε προβάδισμα με 10-5  και τελικά το πήρε με 25-16.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.720 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τρίτο σετ οι «πράσινες» επέβαλλαν από την αρχή τον ρυθμό τους με 8-2 και  πάτησαν γκάζι καθόλη την διάρκεια του σετ  κατακτώντας το με 25-11.

Διαιτητές: Λιάκου, Παπαχατζής.

Οι πόντοι του Παναθηναϊκού προήλθαν από 6 άσσους, 43 επιθέσεις, 8 μπλοκ και 18 λάθη αντιπάλων και του Ηλυσιακού προήλθαν από 1 άσσο, 16 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 25 λάθη αντιπάλων.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Γιώργος Δερμάτης): Χουντέκοβα 6 (6/15 επ., 55% υπ. – 36% άριστες), Κοσμά 8 (5/20 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ, 33% υπ. – 33% άριστες), Νεΐκοβα 1 (1 άσσος), Χαντάβα 11 (8/24 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ, 61% υπ. – 39% άριστες), Μεταξά 14 (10/14 επ., 4 μπλοκ), Σάντσεζ 14 (12/13 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ) / Λεωνίδου (λ, 67% υπ. – 33% άριστες), Κασδοβασίλη, Πασσιά, Τσιτσιγιάννη 3 (2/5 επ., 1 μπλοκ).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. (Νίκος Μπουτσουρής): Παγωμένου 4 (4/22 επ., 42% υπ. – 27% άριστες), Σάντε 1 (1/3 επ.), Μπέμπη 4 (4/22 επ.), Μασούρα, Αθανασοπούλου 8 (7/26 επ., 1 άσσος, 33% υπ. – 8% άριστες), Τσιάκουλα 5 (5 μπλοκ) / Μανιατογιάννη (λ, 55% υπ. – 45% άριστες).

Σε δήλωση του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Δερμάτης τόνισε  «Πιστεύω ότι η ομάδα θα πηγαίνει κάθε αγώνα και καλύτερα. Είναι θέμα χρόνο για την ομάδα μας να το καταφέρουμε αυτό. Το ματς με τον Άρη ήταν ένα σοκ για εμάς ωστόσο πρέπει να το προσπεράσουμε και να πάμε παραπέρα καθώς έχουμε πολλά δυνατά ματς που ακολουθούν».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση της Μαρίας Τσιτσιγιάννη που ανέφερε «Καταφέραμε και επανήλθαμε με νίκη σήμερα και τρίποντο έπειτα από την ήττα που κάναμε στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη. Δείξαμε αρκετά από τα ποιοτικά στοιχεία που διαθέτουμε σαν ομάδα στον σημερινό αγώνα και όσο περνούσε η ώρα στο ματς γινόμασταν καλύτερες.  Είχαμε θετική εικόνα σε όλους τους τομείς και θεωρώ ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Στον αντίποδα ο προπονητής του Ηλυσιακού Νίκος Μπουτσουρής είπε  «Μπήκαμε πολύ καλά στο πρώτο σετ και πιστεύω ότι παίξαμε στα όρια μας και το ακολουθήσαμε μέχρι το τέλος. Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε την ποιότητα του Παναθηναϊκού όμως δείξαμε ότι μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια τους αντιπάλους μας.

Δυστυχώς για εμάς η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη στα δύο επόμενα σετ αφού δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τις ανάγκες του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε και να παλεύουμε όλους τους αγώνες όπως κάναμε σήμερα στο πρώτο σετ και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...