ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ BLOG

Πανταλέων: «Με πάθος για την πρόκριση στο Final – 4 του League Cup»

Ο Σώτηρης Πανταλέων blogάρει στο Panathinaikos24.gr και γράφει για τη σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στον Φοίνικα Σύρου.

Πανταλέων: «Με πάθος για την πρόκριση στο Final - 4 του League Cup»

Καλησπέρα σας,

Το ματς της Παρασκευής έκρυβε κινδύνους, αλλά μετά το χαμένο πρώτο σετ βρήκαμε ρυθμό και πήραμε τη νίκη επί του μαχητικού Μίλωνα, σε παιχνίδι που έγινε για την  1η αγωνιστική του League Cup Νίκος Σαμαράς.

Πλέον, είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στη Σύρο, η οποία ουσιαστικά θα αποτελέσει «κλειδί» για την πρόκριση στο Final -4 της διοργάνωσης. Φυσικά και αυτό το ματς μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Υπάρχουν ελλείψεις στην ομάδα και αυτό κάνει το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο.

Φυσικά η νίκη για εμάς αποτελεί αυτοσκοπό και γι΄ αυτό θα δώσουμε το 100% στη σημερινή αναμέτρηση, όπως κάναμε καθ΄ όλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν και θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τη φετινή. Η Σύρος έχει μια πολύ καλή ομάδα και το έργο μας θα είναι ακόμα πιο δύσκολο σε σχέση με την Παρασκευή. Οι απαιτήσεις είναι αρκετά μεγάλες και θα πρέπει να μείνουμε 100% συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας.

Με όπλα το πάθος μας και την ομοιογένεια πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε με επιτυχία και αυτό το εμπόδιο.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Σωτήρης Πανταλέων»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE