ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Καλό ταξίδι Κώστα»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έστειλε το δικό του συλληπητήριο μήνυμα για τον χαμό του Κώστα Μπατή.

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Καλό ταξίδι Κώστα»

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια του στην οικογένεια και στους οικείους του Κώστα Μπατή.
Ο άλλοτε μπασκετμπολίστας του Συλλόγου και μετέπειτα καταξιωμένος δημοσιογράφος έγραψε τη δική του ιστορία στον Παναθηναϊκό αλλά και στον χώρο του αθλητισμού γενικότερα με την μετέπειτα πορεία του.Αγωνίστηκε με το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο στήθος από το 1974 μέχρι το 1982 κατακτώντας 4 τέσσερα  πρωταθλήματα Ελλάδας και δύο κύπελλα.

Επιπλέον ήταν διεθνής με τις εθνικές ομάδες των Παίδων και των Εφήβων ενώ μετά την αθλητική του καριέρα διέγραψε λαμπρή πορεία ως αθλητικός συντάκτης όπου εργάστηκε σε εφημερίδες, περιοδικά και κανάλια αφήνοντας τη δική του στάμπα στο μπάσκετ από άλλο πόστο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.