ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ BLOG

Εβγαλε τα μάτια του!

Ιδανικός αυτόχειρας ο Παναθηναϊκός, άφησε στην Κρήτη μια δική του νίκη και τώρα τρέχει και δεν φτάνει. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Εβγαλε τα μάτια του!

Οκ, ισοπαλία από ισοπαλία διαφέρει, αρκεί να εστιάσεις στην εικόνα. Δεν έχει καμία σχέση ας πούμε η εμφάνιση στη Λάρισα από αυτή στην Κρήτη. Στην παρούσα φάση όμως εκείνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα και το… κοντέρ γράφει ότι ο Αρης (που βάσει λογικής κυνηγάς) έχει 12 βαθμούς και εσύ δύο. Κάπου εδώ τα λόγια είναι περιττά…

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση, ήταν βελτιωμένος στο Ηράκλειο σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, αλλά τα τρομερά ατομικά λάθη στην άμυνα και τα άχαστα που χάθηκαν μπροστά του κόστισαν τη νίκη και του έδωσαν με το ζόρι την ισοπαλία στο φινάλε χάρη στο γκολ του Μακέντα.

Ένα δικό τους παιχνίδι έχασαν οι πράσινοι που τόσο το είχαν ανάγκη σε αυτό το νέο ξεκίνημα που επιχειρούν. Μπορούσαν να το καθαρίσουν από το πρώτο 20άλεπτο, αλλά δεν το έκαναν. Δέχτηκαν ένα γκολ από το πουθενά και από τραγικό λάθος του Χατζηγιοβάννη, πήγαν να το γυρίσουν τούμπα σε δέκα λεπτά στην επανάληψη όμως μετά το χαμένο πέναλτι του Μακέντα άρχισαν τα ίδια. Οποιος ήθελε έπαιρνε κεφαλιά μέσα στην περιοχή, ο Διούδης έκανε δυο φανταστικές αποκρούσεις όμως η τρίτη ευκαιρία του ΟΦΗ ήταν και η… φαρμακερή.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.624 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από αύριο το τριφύλλι αλλάζει σελίδα με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μπόλονι. Θα έχει τρελή δουλειά ο Ρουμάνος, ειδικά στον τομέα της νοοτροπίας. Διότι επιμένω ότι το υλικό του Παναθηναϊκού δεν είναι αυτό που φαίνεται, απλώς ο καθένας κάνει του κεφαλιού του.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του τριφυλλιού δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά. Απλώς τα βασικά. Έστησε ορθολογικά την ομάδα προσαρμόζοντας το σύστημα στις δυνατότητες του ρόστερ που είχε στα χέρια του, δηλαδή σε ένα 4-4-1-1. Ο Παναθηναϊκός σαφώς και «τσούλησε» καλύτερα, η εικόνα του δεν είχε καμία σχέση με το παρελθόν όμως το αποτέλεσμα μετράει και δεν τον δικαίωσε.

Το δυστύχημα για τον Παναθηναϊκό είναι ότι δεν έχει χρόνο, για τον απλούστατο λόγο ότι φέτος έχει ΣΤΟΧΟ. Έστω και πολύ μικρό σε σχέση με το ειδικό βάρος του συλλόγου. Φέτος το τριφύλλι επιβάλλεται να βγει Ευρώπη και οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα είναι τραγική.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.