ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Ο Μπόλονι έχει να ανέβει ένα βουνό!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos 24.gr για την αδυναμία του Παναθηναϊκού να κάνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα παρά το ότι έχασε πολλές ευκαιρίες με τον ΟΦΗ.

Ο Μπόλονι έχει να ανέβει ένα βουνό!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos 24.gr για την αδυναμία του Παναθηναϊκού να κάνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα παρά το ότι έχασε πολλές ευκαιρίες με τον ΟΦΗ.

Άλλο ένα ματς χωρίς νίκη για τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να ήταν πολύ καλύτερη η ομάδα στο Ηράκλειο να είχε πέντε ευκαιρίες για γκολ και ένα χαμένο πέναλτι, αλλά η απαράδεκτη αντίδραση στις στημένες φάσεις και κάποια ανόητα λάθη, έφεραν το 2-2 και η ομάδα είναι με δύο βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Έντεκα βαθμούς πίσω από τον Αρη (οκτώ αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει τον Απόλλωνα στο αναβληθέν παιχνίδι), που τώρα είναι πρώτος ,αλλά είναι ο βασικός διεκδικητής της τέταρτης θέσης, που οδηγεί στην Ευρώπη κατά πάσα πιθανότητα.

Για το ματς δύο λόγια θα πω. Ο Παναθηναϊκός άξιζε να το πάρει και με διαφορά, αλλά στο τέλος έφθασε να… πανηγυρίζει που ισοφάρισε με τον Μακέντα στις καθυστερήσεις. Ο Μακέντα, που στο 1-1 έχασε πέναλτι, που αν είχε μπει ίσως τώρα να μιλάγαμε για την πρώτη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα. Οσες ευκαιρίες δεν έκανε σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός τις έκανε σε ένα ματς. Τι να το κάνεις; Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έκανε στον πάγκο τα αυτονόητα. Έβαλε τους παίκτες στην θέση τους. Ο Καρλίτος δεν έπαιξε αριστερό εξτρέμ, αλλά φορ και σκόραρε. Η ομάδα πρέσαρε ψηλά και αυτό της έδωσε κάποιες καθαρές ευκαιρίες. Η νίκη δεν ήρθε σε ένα ματς, που θα μπορούσε να έρθει.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.398 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόβλημα είναι, ότι κανείς δεν ξέρει πότε θα συνέλθει ο Παναθηναϊκός σαν σύλλογος. Ο Γιάννης Αλαφούζος με τα μεγάλα λάθη, που συνεχίζει και κάνει έδιωξε τον Δώνη, για να εμπιστευτεί τον Ρόκα, που μέσα σε λίγους μήνες διέλυσε, ότι καλό είχε χτιστεί. Πλέον η ομάδα έχει γεμίσει με παίκτες, που έχει φέρει ο απολυμένος Ισπανός τεχνικός διευθυντής και κανείς δεν ξέρει αν θα έχουν την διάθεση στη συνέχεια να παίξουν και αν θα αλλάξουν την κακή εικόνα, που έχουν μέχρι τώρα. Οποιος νομίζει, ότι για το χάλι του Παναθηναϊκού την κύρια ευθύνη την έχουν οι παίκτες με τα λάθη, που έκαναν και στο Ηράκλειο είναι σε λάθος δρόμο. Ή δεν βλέπουν την αλήθεια. Αυτοί οι παίκτες δεν ήρθαν μόνοι τους στον Παναθηναϊκό. Κάποιος τους έφερε. Επίσης οι περισσότεροι Ελληνες παίκτες, που είδαμε με τον ΟΦΗ σε μία ομάδα, που λειτουργούσε καλά πέρυσι και στο γήπεδο και στα αποδυτήρια βγήκαν τέταρτοι, που ήταν και το ταβάνι τους.

Στη φετινή ομάδα, που έχει χαθεί η μπάλα από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα, σαφέστατα και φαίνονται περισσότερο οι αδυναμίες τους. Και στο κάτω-κάτω το καλοκαίρι ακούγαμε από την διοίκηση, ότι ανεβάζει το μπάτζετ και το πάει 7 εκ. ευρώ και φέρνει ξένους παίκτες  για να κάνουν την διαφορά. Που είναι; Ακόμα τους ψάχνουμε. Οπότε ακόμα και σε παιχνίδια σαν και αυτό στο Ηράκλειο, για να κερδίσεις πρέπει να έχεις την ώθηση από τους ξένους, που έφερες το καλοκαίρι.

Με εξαίρεση τον σκόρερ Καρλίτος το απόλυτο μηδέν. Ο Χατζηγιοβάνης έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες και έχει ευθύνη (μαζί με τον Διούδη, που του δίνει την μπάλα ενώ βλέπει τον Χατζηγιοβάνη να πρεσάρεται), για το πρώτο γκολ. Βρέθηκε σε ευκαιρίες και τις έχασε. Ο πολυδιαφημισμένος Αϊτόρ των 400.000 ευρώ ακόμα περιμένω να τον δω σε μία, όχι δύο φάση σαν και αυτή του Χατζηγιοβάνη. Ο Χατζηγιοβάνης και όλα τα παιδιά, από τις Ακαδημίες, για να βελτιώνονται θα πρέπει η ομάδα να λειτουργεί σωστά και δίπλα τους να έχουν ξένους παίκτες κλάσης, για να μαθαίνουν από αυτούς. Ούτε το ένα συμβαίνει, ούτε το άλλο.

Ο Μπόλονι πιάνει δουλειά από σήμερα και έχει να ανέβει ένα βουνό. Βρίσκει μία ομάδα με ένα ρόστερ, που το δημιούργησε άλλος, πρέπει να τους μάθει όλους χθες και άμεσα να πάρει αποτελέσματα. Κάποια αποτελέσματα θα πάρει κάποιες νίκες θα έρθουν, αλλά θα μου κάνει ευχάριστη έκπληξη αν αυτή η ομάδα με τα προβλήματα, που έχει θα κάνει σερί νικών, για να προλάβει την αποφυγή της ξεφτίλας. Ποια είναι η ξεφτίλα; Στην χρονιά, που εκτίει την ποινή της να μην βγει στην Ευρώπη.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.