ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε νέα ημερομηνία το Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός

Η αναμέτρηση της Βιλερμπάν με τον Παναθηναϊκό θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Σε νέα ημερομηνία το Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague:

Στην ανακοίνωσή της η Euroleague Basketball επισημαίνει: «Σε περίπτωση που ομάδα αδυνατεί να παραταχθεί με μίνιμουμ οκτώ παίκτες λόγω κρουσμάτων κορονοϊού ή εφόσον μια ομάδα πρέπει να μπει σε καραντίνα εξαιτίας του Covid-19:

– Το παιχνίδι μπορεί να επαναπρογραμματιστεί μέχρι τρεις φορές, εφόσον υπάρξουν διαθέσιμες ημερομηνίες.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.468 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

– Αν δεν υπάρξουν διαθέσιμες ημερομηνίες ή εφόσον ξεπεραστεί ο επιτρεπόμενος αριθμός αναβολών, το κλαμπ που ευθύνεται θα χάνει το παιχνίδι.

– Κανένα παιχνίδι δεν θα επαναπρογραμματιστεί μετά από αυτές τις ημερομηνίες: EuroCup Regular Reason (22 Δεκεμβρίου 2020) EuroCup Top 16 (23 Φεβρουαρίου 2021) EuroLeague Regular Season (13 Απριλίου 2021) EuroLeague Playoffs (5 Μαϊου 2021)

Η τροποποίηση του κανονισμού θα έχει αναδρομική ισχύ. Οι αγώνες που έχουν επηρεαστεί και θα επαναπρογραμματιστούν είναι οι εξής:

EUROLEAGUE

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός (Regular Season, 3η αγωνιστική) Βιλερμπάν – Ερυθρός Αστέρας (Regular Season, 4η αγωνιστική) Μπασκόνια – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Regular Season, 3η αγωνιστική) Βαλένθια – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Regular Season, 4η αγωνιστική)

EUROCUP

Τσεντεβίτα Ολίμπια – Μπούρσασπορ (Regular Season, 2η αγωνιστική) Βενέτσια – Μπουρζ (Regular Season, 3η αγωνιστική) Μπουρζ – Ούνικς Καζάν (Regular Season, 5η αγωνιστική)

Οι τροποποιήσεις των ειδικών κανονισμών θα συμπεριληφθούν στους κανονισμούς της σεζόν 2020-21 και θα κοινοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Τα κλαμπ συμφώνησαν επίσης στην ενίσχυση της παρακολούθησης των Πρωτοκόλλων Υγείας και Ασφάλειας, όπως και στην εκτέλεσή τους από κάθε ομάδα, με στόχο τη βελτίωσή τους και την εφαρμογή των καλύτερων δυνατών πρακτικών μεταξύ των 42 κλαμπ των δυο διοργανώσεων.

– Οι τροποποιήσεις των κανονισμών έγιναν σε πλήρη συνεννόηση με την Ένωση Παικτών και την Ένωση Προπονητών».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...