ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σε ακραίο σημείο η κατάσταση με την Τουρκία

Στα άκρα η κατάσταση.

Σε ακραίο σημείο η κατάσταση με την Τουρκία

Σε επιφυλακή βρίσκονται τα τουρκικά πολεμικά πλοία στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Καστελόριζου όπου κινείται το ερευνητικό πλοίο Oruc Reis, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων DHA. «Στην περιοχή βρίσκεται ένας μεγάλος αριθμός φρεγατών, τορπιλακάτων, πλοίων έρευνας και διάσωσης και κορβετών. Τα πολεμικά πλοία συνεχίζουν να βρίσκονται σε επιφυλακή στους κόλπους και τα λιμάνια της περιοχής».

Για τον ανεφοδιασμό των πλοίων έχουν επιστρατευτεί ελικόπτερα, όπως αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο, τα οποία εμφανίζονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα για να μεταφέρουν προμήθειες. Η παρουσία των πλοίων προσελκύει την προσοχή των τουριστικών σκαφών της περιοχής, που πλέουν στη Μεσόγειο με σκάφη αναψυχής.

Τα τουρκικά πολεμικά πλοία πλέουν μεταξύ Αττάλειας και Καλκάν και θα παραμείνουν στην περιοχή, όπου έχει εκδοθεί η Navtex για το Oruc Reis, μέχρι και τη λήξη της, στις 22 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.323 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζεται ότι, όπως μετέδωσε το OPEN TV, το Oruc Reis σήμερα «έσπασε» τα 12 ναυτικά μίλια και βρέθηκε μόλις στα 9 μίλια από το Καστελόριζο, κυριολεκτικά σε απόσταση αναπνοής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.