ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέος χορηγός για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την Varelas Home Design.

Νέος χορηγός για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Varelas Home Design προχωρούν μαζί!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την εταιρία Varelas Home Design για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η εταιρεία Varelas Home Design εγκαινιάζει παράλληλα και το πρόγραμμα «Sponsor a Player» έχοντας ως Ambassador τον Γιώργο Καλαϊτζάκη.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.537 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πρωτοποριακή ιδέα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, «Sponsor a Player», δίνει τη δυνατότητα σε χορηγούς-συνεργάτες να προωθήσουν το brand τους, πραγματοποιώντας δράσεις όλη τη σεζόν με έναν παίκτη της ομάδας μας.

INFO

Με μια πορεία 45 ετών, η εταιρία Varelas Home Design αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους στον κλάδο της, αντιπροσωπεύοντας κορυφαίους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού σε είδη υγιεινής, πλακίδια, είδη μπάνιου και κουζίνας και άλλα δομικά υλικά καλύπτοντας από το πιο απλό μέχρι το πιο εξεζητημένο γούστο.

Πέρα από πληθώρα ιδιωτικών κατασκευών, σημαντικές ξενοδοχειακές αλυσίδες, εταιρίες διαχείρισης τεχνικών έργων, εμπορικά καταστήματα και εξειδικευμένοι επαγγελματικοί χώροι, όπως εστίασης, διασκέδασης, ιατρεία και γραφεία φέρουν την σφραγίδα της Varelas Home Design. Έχοντας θέσει υψηλούς στόχους για το μέλλον, η Varelas Home Design έχει ήδη στρέψει το βλέμμα της προς το εξωτερικό, όπου δραστηριοποιείται σε ιδιωτικά έργα και μεγάλες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις σε Κύπρο, Δανία, Αγγλία, Γερμανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ντουμπάι, αλλά και στο εσωτερικό με μια νέα πρόταση για την εξυπηρέτηση των πελατών. Έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο showroom με δυνατότητα πρόσβασης 24 ώρες το 24ωρο στις πιο exclusive σειρές των προϊόντων της».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...