ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Η βραδιά που η Γιουβέντους υποκλίθηκε στον Παναθηναϊκό και τον Σαραβάκο (vid)

Σαν σήμερα το 1987 ο Δημήτρης Σαραβάκος υπέγραφε τη νίκη επί της Γιουβέντους στο Ολυμπιακό Στάδιο και 15 μέρες αργότερα τη μεγάλη πρόκριση στην Ιταλία.

Η βραδιά που η Γιουβέντους υποκλίθηκε στον Παναθηναϊκό και τον Σαραβάκο (vid)

Ήταν μια βραδιά από εκείνες που μονάχα ο Παναθηναϊκός έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια βραδιά που η Γιουβέντους είχε… υποκλιθεί στο μεγαλείο του τριφυλλιού και του Δημήτρη Σαραβάκου.

“Ντέρμπι είναι το Παναθηναϊκός – Γιουβέντους, όχι το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός”, συνήθιζε να λέει ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης. Ατάκα που βγήκε από βραδιές σαν αυτή της 21ης Οκτωβρίου 1987, τότε που ο Παναθηναϊκός… γονάτισε τη Μεγάλη Κυρία με πρωταγωνιστή τον τεράστιο Δημήτρη Σαραβάκο.

Μόλις στο 7ο λεπτό ένας «κεραυνός» του Σαραβάκου έξω από τη μεγάλη περιοχή έδωσε το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 15′ με τον Δημόπουλο να σημαδεύει το δοκάρι.

Ο Μπερνάρ θέλει να φύγει ως πρωταθλητής και το δείχνει με κάθε τρόπο!
Ο Μπερνάρ θέλει να φύγει ως πρωταθλητής και το δείχνει με κάθε τρόπο! 1.270 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τελικό 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και 15 βράδια αργότερα παρά την ήττα με 3-2 στο Κομουνάλε, ο Παναθηναϊκός πήρε τη μεγάλη πρόκριση στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Ουέφα.

Παναθηναϊκός (Δανιήλ): Μήνου, Βασιλείου, Χατζηαθανασίου, Καλιτζάκης, Βαμβακούλας, Μαυρίδης, Σαραβάκος, Αντωνίου, Δημόπουλος Χ., Ρότσα (10′ λ.τ. Γεωργακόπουλος, 66′ Μπατσινίλας), Βλάχος.

Γιουβέντους (Μαρκέζι): Τακόνι, Φαβέρο, Καμπρίνι (76′ Μπρούνο), Μπονίνι, Μπριο, Τριτσέλα, Μάουρο, Μαγκρίν (84′ Αλέσιο), Ρας, Ντε Αγκοστίνι, Λάουντρο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...