ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μάρκος Δρακωτός: Ο άνθρωπος που εξέφρασε το ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Οπως έγινε γνωστό, κονσόρτιουμ Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Μάρκο Δρακωτό, εξέφρασε ενδιαφέρον για την πράσινη ΠΑΕ.

Μάρκος Δρακωτός: Ο άνθρωπος που εξέφρασε το ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Όπως έγινε γνωστό, κονσόρτιουμ Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Μάρκο Δρακωτό, εξέφρασε ενδιαφέρον για την πράσινη ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε ιστοσελίδα της ομογένειας, το θέμα δεν προχώρησε, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε ότι δέχεται συμπαίκτες στο κλαμπ, αλλά δεν πουλάει το πλειοψηφικό πακέτο. Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να τονίσουμε ότι καλό θα είναι να δοθεί στη δημοσιότητα επισήμως θέση για το θέμα αυτό και να αναφερθούν οι λεπτομέρειες προκειμένου ο κόσμος να γνωρίζει με επίσημο τρόπο τα πάντα. Ποια ακριβώς ήταν η πρόταση και ποιοι οι λόγοι της άρνησης κλπ.

Ο επικεφαλής Μάρκος Δρακωτός είναι επιχειρηματίας, γνωστός στις ΗΠΑ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.591 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γεννήθηκε το 1969 στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στην Κοινότητα του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου πήγε σχολείο. Η οικογένειά του διατηρεί στενούς δεσμούς με την ελληνική κοινότητα και την εκκλησία της περιοχής. Ο πατέρας του, Νίκος Δρακωτός, διετέλεσε πρόεδρος στον Άγιο Μιχαήλ, θήτευσε στην HANAC και σε άλλους οργανισμούς.

Τέλειωσε το Πανεπιστήμιο στην Αμερική, έγινε δικηγόρος και εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση, που ασχολείται κυρίως με τη διαχείριση ακινήτων. Πρόκειται για την εταιρία «M&N Managements Corporation» που εδρεύει στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.  Μια επιχείρηση που θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο Real Estate στην Πολιτεία.

Επίσης, επενδύει σε διάφορες επιχειρήσεις, ενώ η εταιρεία του, Task Essential Swiss Skincare, με προϊόντα που παράγονται στην Ελβετία, προωθούσε καλλυντικά σχεδόν σε κάθε κατάστημα, μέχρι που αποφάσισε να την στρέψει αποκλειστικά στο διαδικτυακό εμπόριο με γραφεία στη Νέα Υόρκη και το Παρίσι.

Είναι πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.