ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με προσοχή στο Champions League!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Με προσοχή στο Champions League!

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Τετάρτης (21/10) συνεχίζει με… φόρα από την προηγούμενη μέρα. Το Betarades.gr εντόπισε και πάλι τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Το Champions League κλέβει και πάλι την παράσταση. Μάλιστα εδώ βλέπετε ζωντανά αποτελέσματα για όλους τους αγώνες της διοργάνωσης!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα τους στους ομίλους. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και αυτό θα επηρεάσει τον τρόπο που θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες. Η άλλη μας επιλογή από το Τσάμπιονς Λιγκ, αφορά το Ίντερ – Γκλάντμπαχ. Δεν μένουμε όμως εκεί. Έχουμε και πάλι προγνωστικό μπάσκετ, από τη μάχη του Προμηθέα στο Eurocup. Πάμε να τα δούμε όλα!

«Κλειστό» ματς στον Πειραιά

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος σήμερα από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ. Είναι η πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου και το ματς έχει μεγάλη σημασία. Είναι από αυτά που ειδικά οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν το καλύτερο δυνατό.

Συνεπώς, ο Ολυμπιακός αναμένεται πάρα πολύ προσεκτικός στο σημερινό ματς. Οι «Ερυθρόλευκοι» την έχουν πατήσει άλλες φορές στην πρεμιέρα ομίλων στο «Γ.Καραϊσκάκης» και θέλουν το πάθημα να τους έγινε… μάθημα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς προέρχεται από το 4-0 επί του Ατρομήτου. Και τα τέσσερα γκολ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και στο πρώτο ο Ολυμπιακός ήταν καλός με πολλές ευκαιρίες. Έχει τον Ελ Αραμπί σε εξαιρετική κατάσταση και ελπίζει να τον δει και απόψε να σκοράρει.

Η Μαρσέιγ από την άλλη, είναι μια ποιοτική ομάδα από τη Γαλλία. Διαθέτει ιδιαίτερα ικανούς ποδοσφαιριστές, κυρίως από τη μέση και μπροστά. Παγιέ και Τοβέν κάνουν τη διαφορά στην επίθεση και αποτελούν… «πονοκεφάλους» για οποιαδήποτε άμυνα. Η Μαρσέιγ επιτέλους κέρδισε στη Λιγκ 1, μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Υποδέχτηκε την Μπορντό και τη νίκησε με 3-1. Γενικά, δεν χάνει εύκολα και θα έχει προτεραιότητα το μηδέν στα μετόπισθεν απόψε.

Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς για αμφότερες τις ομάδες. Γνωρίζουν την κρισιμότητά του και θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικές για να μην πάθουν τη ζημιά. Στοιχηματικά, θα πάμε με το No Goal σε απόδοση 1.90.

Ήρθε η ώρα της Ίντερ

Συνεχίζουμε με Champions League, και μεταφερόμαστε στον δεύτερο όμιλο. Πάλι για την πρώτη αγωνιστική, η Ίντερ φιλοξενεί την Γκλάντμπαχ. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη, όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις.

Η Ίντερ δεν κατεβαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο σημερινό παιχνίδι. Η ήττα σε ένα ντέρμπι αφήνει πάντα… «πληγές», αλλά μπορεί να πεισμώσει κιόλας τις ομάδες. Το δεύτερο είναι αυτό που θέλει να δει ο Αντόνιο Κόντε από τους παίκτες του. Οι «Νερατζούρι» έχασαν με 1-2 από τη Μίλαν για τη Serie A. Ήταν κακοί στην αρχή, στη συνέχεια έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να παραμελείται η ποιότητα της Ίντερ που έχει τους ποδοσφαιριστές για να μπει δυναμικά στο Champions League.

Η Γκλάντμπαχ με τη σειρά της, προέρχεται από μια μέτρια εμφάνιση για το γερμανικό πρωτάθλημα. Ειδικότερα, υποδέχτηκε τη Βόλφσμπουργκ και πάλι καλά που δεν ηττήθηκε! Δεν είχε καλή εικόνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ και ευτυχώς για αυτήν ισοφάρισε στο 85’. Δεν πατάει πολύ καλά η Γκλάντμπαχ, που έχει και κάποιες σημαντικές απουσίες σήμερα. Αμυντικά έχει κενά και αυτό δεν συγχωρείται σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη σύμφωνα και με τους μπουκ. Θεωρούμε ότι θα κάνουν το χρέος τους και θα πραγματοποιήσουν μια δυναμική επιστροφή στις νίκες. Επιλέγουμε Ίντερ -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Ίντερ κερδίσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 2.02.

Μπορεί ο Προμηθέας

Από το ποδόσφαιρο ερχόμαστε στο μπάσκετ, και στο Eurocup. Η διοργάνωση έχει ελληνική συμμετοχή σήμερα, με τον Προμηθέα να παίζει εντός έδρας με τη Ναντέρ. Οι Πατρινοί είναι σε θέση να πάρουν αυτό το ματς και θα τους στηρίξουμε.

Ο Προμηθέας δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα. Αυτό από τη μία τον κρατάει πίσω σε θέμα φόρμας. Από την άλλη όμως, τον διατηρεί και πιο ξεκούραστο με ένα παιχνίδι την εβδομάδα για το Eurocup. Εκεί έχει ρεκόρ 1-2. Ξεκίνησε με δύο ήττες, αλλά στο τελευταίο του παιχνίδι κέρδισε τη Μπούρσασπορ με 84-93, εκτός έδρας. Μεγάλο «διπλό» για την ελληνική ομάδα που είχε τον Μίλερ σε τρομερή μέρα. Θα βοηθήσουν όπως φάνηκε από την αρχή οι Μάντζαρης και Φαγιέ.

Η Ναντέρ, γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο Eurocup, την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, φιλοξένησε την ιταλική Τρέντο και ηττήθηκε με 65-71. Είχε προηγηθεί και η ήττα από την Γκραν Κανάρια στην Ισπανία, με 94-82. Για το γαλλικό πρωτάθλημα νίκησε με 89-80 το Στρασβούργο. Η χρόνια απουσία του Ντισουλιέ είναι σημαντική. Το ρόστερ της Ναντέρ δεν είναι πλούσιο και ήδη φαίνεται κούραση στην ομάδα.

Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είναι μεγάλες. Ο Προμηθέας μοιάζει ένα κλικ καλύτερος και είναι πιο φρέσκος. Θα τον εμπιστευτούμε και θα ποντάρουμε στον Προμηθέα -4.5 σε απόδοση 1.73.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...