ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ οι Αγιούμπ και Βέλεθ ενόψει Βόλου

Χτύπησαν οι Αγιούμπ και Βέλεθ και τέθηκαν εκτός για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Βόλο.

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ οι Αγιούμπ και Βέλεθ ενόψει Βόλου

Χτύπησαν οι Αγιούμπ και Βέλεθ και τέθηκαν εκτός για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Βόλο.

Πρόγραμμα με αρκετή μπάλα περιελάμβανε η προπόνηση της Τετάρτης για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος συμμετείχε και ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Αντίθετα πρόγραμμα αποφόρτισης έκαναν οι Κουρμπέλης, Τζαβίδας, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Σαβιέρ, Μαυρομμάτης, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης. Κλινήρης παραμένει ο Αντονίτο.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησαν οι Βέλεθ, Αγιούμπ. Ο πρώτος υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική και ο δεύτερος τράβηγμα στο δικέφαλο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.733 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αμφότεροι θα υποβληθούν σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος, αλλά σε κάθε περίπτωση θα απουσιάσουν στον αγώνα του Σαββάτου.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη το πρωί της Πέμπτης στις 10.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.