ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η επιστολή των Αμερικανών στον Αλαφούζο! (photo)

Δείτε την επιστολή που εστάλη στον Γιάννη Αλαφούζο για το ενδιαφέρον του κονσόρτιουμ των Αμερικανών επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Μάρκο Δρακωτό.

Δείτε την επιστολή που εστάλη στον Γιάννη Αλαφούζο για το ενδιαφέρον του κονσόρτιουμ των Αμερικανών επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Μάρκο Δρακωτό.

Ο συνεργάτης του panathinaikos24.gr, Τάσος Νικολογιάννης, αποκαλύπτει στην ιστοσελίδα onsports.gr, το πλήρες περιεχόμενο της επιστολής. Μια επιστολή που εστάλη σε συνεργάτη του Γιάνννη Αλαφούζου στις 18 Σεπτεμβρίου του 2020.

Η επιστολή αναφέρει:

«Αγαπητέ κ. Αλαφούζο Σας γράφω για να εκφράσω το ενδιαφέρον μου για να αποκτήσω την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ ΠαναθηναϊκόςΠαναθηναϊκός»). Αυτή η πρωτοβουλία απόκτησης των μετοχών είναι αποτέλεσμα της βαθιάς και ειλικρινούς αγάπης και εκτίμησης για τον μεγαλύτερο ελληνικό ποδοσφαιρικό σύλλογο και του οράματός μου να δω τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στην κορυφή του ελληνικού Πρωταθλήματος και στην ελίτ των ποδοσφαιρικών συλλόγων της Ευρώπης.

Για να υλοποιήσω αυτή την εξαγορά, ζητάω με σεβασμό τις τελευταίες οικονομικές καταστάσεις της ομάδας. Υπόσχομαι να υποβάλλω την πρόταση εξαγοράς, εάν δικαιολογείται, σε λογικό και εύλογο χρόνο μετά την παραλαβή των ζητούμενων πληροφοριών, με την ελπίδα ότι αυτή η διαδικασία θα οδηγήσει στην επιτυχή σύναψη μιας συμφωνίας, η οποία θα γυρίσει μια νέα σελίδα στην ιστορία του Συλλόγου.

Αυτή η πρόταση θα εξετασθεί και θα υποβληθεί με την υψηλότερη αίσθηση ευθύνης και σεβασμού προς την ιστορία του Παναθηναϊκού και των φιλάθλων του.

Ανυπομονώ να λάβω την απάντησή σας, και, στο μεσοδιάστημα, παραμένω στη διάθεσή σας σε περίπτωση που θελήσετε επιπρόσθετες πληροφορίες.

Ειλικρινά δικός σας Markos L. Drakotos»

Από την πλευρά της πράσινης ΠΑΕ, επίσημη θέση δεν υπάρχει, τη στιγμή που από την πλευρά των Αμερικανών η διαρροή λέει ότι ο Αλαφούζος αρνήθηκε πρόταση εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου και συζητά μόνο για συμπαίκτες.

Δείτε την επιστολή

Exit mobile version