ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπόλονι: “Είμαστε εδώ για να ιδρώσουμε και να τα καταφέρουμε”

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Παναθηναϊκό και τη δουλειά που γίνεται για τη μεταμόρφωση της ομάδας προς το καλύτερο.

Μπόλονι:

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Παναθηναϊκό και τη δουλειά που γίνεται για τη μεταμόρφωση της ομάδας προς το καλύτερο.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova

Σχετικά με τις πρώτες του μέρες στον Παναθηναϊκό:  “Πολύ δύσκολες, λαμβάνω πληροφορίες από παντού. Όλοι με φωνάζουν μίστερ από εδώ μίστερ από εκεί, προσπάθησα να επικεντρωθώ στις τρεις προπονήσεις. Κατά την διάρκεια των προπονήσεων οι παίκτες απάντησαν με μεγάλη όρεξη και σεβασμό και σε αυτά που είχαν ήδη ξεκινήσει και σε αυτά που θέλω εγώ. Στόχος μας να τα ταιριάξουμε όλα για να βρούμε την καλύτερη δομή για να προχωρήσουμε”.

Σχετικά με την κατάσταση που πήρε τον Παναθηναϊκό: “Θα σας πω τι αισθάνθηκα εδώ και τρεις – τέσσερις μέρες. Όταν κοιτάζω γύρω μου και ακούω τα διαφορετικά συναισθήματα και όταν βλέπω την οργάνωση σε όλες τις λεπτομέρειες, αυτό το λέω και εκτός του περιθωρίου της ομάδας, αλλά ακόμη και στο ξενοδοχείο που συναντώ διάφορους ανθρώπους, αποδεικνύει την καλοσύνη της Ελλάδος και την κουλτούρα. Είναι κάτι που σέβομαι. Όλες οι ενδείξεις και όλη αυτή η κατάσταση με ωθεί στο να κάνω τα πράγματα έτσι όπως πρέπει. Αποτελεί επιταγή και αυτό θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο”.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.895 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με τις αλλαγές που πρόκειτε να αλλάξει στην ομάδα: “Το μόνο που άλλαξα είναι τα παπούτσια μου. Μέσα σε τρεις μέρες αυτό που θα κοιτάξω για να αλλάξω είναι η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών γιατί ποιότητα υπάρχει. Το θέμα είναι τ αποτελέσματα. Εξαρτάται από τους διαθέσιμους παίκτες. Ψάχνουμε λύσεις αλλά και τύχη. Ο Βόλος είναι καλή ομάδα που θα κοιτάξει να κάνει τη ζημιά. Στον Παναθηναϊκό υπάρχει μια κατάσταση όχι μεγάλης σιγουριάς. Εγώ θέλω να βγάλω την αμφισβήτηση και από την άλλη θα δούμε τα θετικά”.

Σχετικά με το αν του αρκεί το μισό μηδέν: “Ξέρω ότι πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Προσέχω και τον αντίπαλο. Ταυτόχρονα είμαι και φιλόδοξος. Δεν σκέφτηκα τα πολλά γκολ απέναντι στο μηδέν. Μιλάω και σκέφτομαι μια καλή εμφάνιση που μας φέρνει και το καλό αποτέλεσμα. Και γι αυτό θα κάνω τα πάντα”.

Σχετικά με τις απουσίες παικτών από την ομάδα: “Είναι ένα πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί τραυματίες. Κοιτάμε να γίνουν καλά γρήγορα, σκεφτόμαστε το πρόγραμμά του αλλά και την θεραπεία τους. Μια ομάδα δεν στηρίζεται σε ένα ή σε δύο παίκτες. Η προτεραιότητα είναι συνολικά για την ομάδα. Αν αυτή η ομάδα είναι ενωμένη τότε μπορούμε να μετακινήσουμε και βουνά”!

Σχετικά με τον συνεργάτη και αν θα υπάρξουν άλλες μεταγραφές: “Υπάρχει κάπου σε ένα αεροπλάνο ένας βοηθός που θα έρθει. Θα ήθελα να σας τονίσω πως κανείς δεν έρχεται για να κάνει θαύματα. Ήρθαμε να ιδρώσουμε για να βοηθήσουμε την ομάδα για να επιστρέψει το χαμόγελο! Ξέρουμε ότι ο δρόμος είναι γεμάτος εμπόδια”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...