ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Οριστικό: Στη φυλακή Μιχαλολιάκος και η διευθυντική ομάδα!

Στις φυλακές οδηγείται η ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Ηλία Κασιδιάρη, Χρήστο Παππά, Γιώργο Γερμενή, Ηλία Παναγιώταρο, Γιάννη Λαγό, Αρτέμη Ματθαιοπουλο, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, Αντώνη Γρέγο, Νίκο Μίχο και Ζησιμόπουλο.

Οριστικό: Στη φυλακή Μιχαλολιάκος και η διευθυντική ομάδα!

Χωρίς αναστολή της ποινής που τους είχε επιβληθεί καταδικάστηκε το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών Μαρία Λεπενιώτη.

Κατά συνέπεια, θα οδηγηθούν στην φυλακή οι Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς, Γιώργος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιάννης Λαγός, Αρτέμης Ματθαιοπουλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, Αντώνης Γρέγο, Νικος Μίχος και Ζησιμόπουλος.

Την άγουσα για την φυλακή θα πάρουν και οι πυρηνάρχες Νίκαιας και Περάματος, Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζης, αλλά -όπως ήταν αναμενόμενο- και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιωργος Ρουπακιάς.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους Μιχάηλ Αρβανίτη, Ελενη Ζαρούλια, Χρυσοβαλαντη Αλεξόπουλο, Στάθη Μπούκουρα, Δημητρη Κουκούτση αποφασίστηκε να δοθεί αναστολή της ποινής τους.

Αναλυτικά οι ποινές:

Νίκος Μιχαλολιάκος

13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες

Ιωάννης Λαγός

13 έτη κάθειρξη και 8 μήνες

Ηλίας Κασιδιάρης

13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες

Γιώργος Γερμενής

13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες

Χρήστος Παππάς

13 έτη κάθειρξη και 3 μήνες

Ηλίας Παναγιώταρος

13 έτη κάθειρξη

Αρτέμης Ματθαιόπουλος

10 έτη κάθειρξη

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.