ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Πανάθα μου τρέλανέ μας!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Pnaathinaikos 24.gr για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε με 82-68 για την Ευρωλίγκα.

Πανάθα μου τρέλανέ μας!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Pnaathinaikos 24.gr για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε με 82-68 για την Ευρωλίγκα.

Τι και αν η διαφορά στα μπάτζετ είναι τεράστια; Ο Παναθηναϊκός του Βόβορα μπαίνει στο παρκέ και κάνει πράγματα που δεν τα πίστευεςότι θα κάνει πριν αρχίσει αυτή η Ευρωλίγκα. Αυτή την αγωνιστική ταπείνωσε στο ΟΑΚΑ την Φενέρμπαχτσε με 82-68 και έδειξε, ότι θα παλέψει σκληρά μέχρι το τέλος όλα τα παιχνίδια και θα δούμε που θα τερματίσει στην βαθμολογία.

Είναι η ομάδα με το μικρότερο μπάτζετ στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός, αλλά δείχνει, ότι αν υπάρχει πλάνο και άνθρωποι, που ξέρουν το άθλημα μέσα στο τμήμα υπάρχει αποτέλεσμα. Ο Διαμαντίδης και ο Αλβέρτης χωρίς μεγάλα λόγια και με προπονητή τον Βόβορα έχουν φτιάξει έναν Παναθηναϊκό που γουστάρεις να τον βλέπεις. Θα χάσει και παιχνίδια, όπως την προηγούμενη αγωνιστική με την Μπαρστελόνα στην παράταση, αλλά σε κάθε παιχνίδι και κατάθεση ψυχής κάνουν και πλάνο έχουν.

Απόψε στο ΟΑΚΑ πρωταγωνιστής της ομάδας του Βόβορα ήταν το βαρύ όπλο. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς με 28 πόντους έκανε μία μεγάλη εμφάνιση, που την χρώσταγε στην ομάδα από την αρχή της Ευρωλίγκα . Το κράταγε για απόψε και «τελείωσε» την Φενέρ του Ντε Κολό και του Βέσελι. Ο Βόβορας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής από τον πάγκο. Εχει φτιάξει μία ομάδα από ατσάλι, μία ομάδα από σίδερο, που «δαγκώνει» στην άμυνα και παίζει ορθολογικό μπάσκετ στην επίθεση.

Απουσίαζε ο αρχηγός ο Παπαπέτρου, αλλά το κενό δεν φάνηκε, διότι όλοι οι άλλοι έπαιξαν και για τον αρχηγό. Ακόμα και ο Παπαγιάννης, που δεν πήγαινε καλά μέχρι τώρα απόψε ήταν καθοριστικός. Και ο Μποχωρίδης επίσης και ο Σαντ Ρός και ο Φόστερ και ο τίμιος Κασελάκης. Και ο Σάικς έδειξε στον άσο, ότι δεν πρέπει να τον υποτιμάμε και ότι… έρχεται. Ολοι ήταν πολύ καλοί, κανείς δεν υστέρησε, αυτός ο Παναθηναϊκός έχει βαλθεί να μας τρελάνει και κάθε εβδομάδα ανυπομονούμε να δούμε την ομάδα του Βόβορα.

Μπράβο στον κόουτς Βόβορα, μπράβο σε όλα τα παιδιά, μπράβο στον Αλβέρτη και τον Διαμαντίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.