Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αναβαθμίζονται οι Σταυρινός και Αμπατζίδης

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ανεβάζει στην... ιεραρχία ανθρώπους από τον σύλλογο - Η θετική εισήγηση του Μπόλονι για Σταυρινό, Αμπατζίδη στο κομμάτι της εκγύμνασης.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ανεβάζει στην… ιεραρχία ανθρώπους από τον σύλλογο – Η θετική εισήγηση του Μπόλονι για Σταυρινό, Αμπατζίδη στο κομμάτι της εκγύμνασης.

Σε δυο δικά του μέλη για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών θα βασιστεί ο Παναθηναϊκός, συνεχίζοντας την επιβράβευση και τη λογική της αναβάθμισης ανθρώπων από το κλαμπ, μετά τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Ο Λάζλο Μπόλονι δέχθηκε την εισήγηση να προχωρήσει η ομάδα με γυμναστές τους Γιάννη Σταυρινό και Ηλία Αμπατζίδη. Ο πρώτος παραμένει, αλλά ως πρώτος γυμναστής και ο δεύτερος ανεβαίνει από την ακαδημία.

Ο Ρουμάνος προπονητής είδε τη δουλειά που έκαναν οι δυο τους, συζήτησε μαζί τους, τσέκαρε τη μεθοδολογία στις προπονήσεις, αλλά και τις σχέσεις που έχουν με τους παίκτες και άναψε το πράσινο φως. Έτσι, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει με τους δυο γυμναστές στη συνέχεια. Με αυτόν τον τρόπο, οι πράσινοι δημιουργούν ένα δικό τους team και αυτό μόνο θετικό είναι για το μέλλον.

Exit mobile version